Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

DEL柒佢FD

之前試過跟住話BUG左加番 佢叫我唔好扮野

叫佢: 死8婆收聲啦 打機都要你管 又唔知自己冇慈悲咁好J

借左個ac比朋友玩 唔係我玩緊

調教條女成為好啪當

d女人打機...
好聲好氣 你點點點佢會駁你咀 :咩阿 咪xxxx左
講多兩句出絕招:打鋪機姐 唔使咁認真下
係唔使認真既咁咪去打ng 又要我同佢打rk 唔同佢打話我嚴佢廢 當初唔係咁

利申唔係好勁唔高分差1x分上鑽

女人打機
講到明嚴佢廢就免啦 好心就有D自知之明

巴打我黎幫你分擔下

DEL柒佢FD

調教條女成為好啪當

d女人打機...
係唔使認真既咁咪去打ng 又要我同佢打rk 唔同佢打話我嚴佢廢 當初唔係咁

女人打機
講到明嚴佢廢就免啦 好心就有D自知之明

巴打我黎幫你分擔下

其實佢肯陪你打都唔差啦
一係開多個分身同佢打rank囉
2日跌左400分
2日跌左400分

會上得返嘅
2日跌左400分

會上得返嘅

加一
希望啦 都唔知點解白金都咁難上
加加埋埋打左至少3,4十個箱
一個新既金skin都抽唔到
暴雪幾時加個隱藏上線功能
成日打RK比囡囡見到又話唔同佢玩
點搞

DEL柒佢FD

調教條女成為好啪當

d女人打機...

唔想同你玩因為你好撚廢啊
點搞

DEL柒佢FD

調教條女成為好啪當

d女人打機...

分手啦
加加埋埋打左至少3,4十個箱
一個新既金skin都抽唔到

抽左100箱 中左3次麥卡利新skin 托比昂果兩個新skin各4次 中最多係150蚊 最後都要靠自己錢買widow同genji skin
上次聖誕一箱都冇課過齋自己玩差唔多中曬所有聖誕skin(差Zen果個) 今次唔中先要課
自信撚上身
打美服叫HANZO換 仲叫我SHUT UP
自己隊有隻76 1打3 羸左1局話自己HANZO CARRY ....下?
再嬴就話自己 PROHANZO 我屌柒佢就話自己 ALWAYS ON FIRE

笑撚到我喊

但事實係 右上連佢個影都見唔到
人唔要面真係會天下無敵架
https://clips.twitch.tv/AnimatedComfortableChimpanzeeCopyThis

快到睇唔到

佢向地下dash? 真係快到睇唔到
次次打親rank都好驚輸
https://clips.twitch.tv/AnimatedComfortableChimpanzeeCopyThis

快到睇唔到

佢向地下dash? 真係快到睇唔到

應該係
飛完標反彈再dash落地板

輸得多就唔會驚

玩細ac冇驚輸嘅feel

小熊真係好撚正
係安娜後面禁左x 制都爛,死都唔heal 我一樣,隻坦滿血就係咁補

通常都係啲垃圾flanker
淨係識鳩衝入場
俾人捉就賴隻sup唔補
係安娜後面禁左x 制都爛,死都唔heal 我一樣,隻坦滿血就係咁補

淨係識鳩衝入場
俾人捉就賴隻sup唔補

ANA後面都叫鳩衝入場
3個星期 跌左500幾分 唔知點解多左好多青銅白銀搞亂檔 個個係到solo play 玩genji hanzo somrba
成攬唔放 贏一場輸三場
今個meta mccree正式宣布打入冷宮
點搞

DEL柒佢FD

調教條女成為好啪當

d女人打機...

分手啦

含啦八婆

調教條女成為好啪當

d女人打機...

分手啦

含啦八婆

畀佢battletag我
我幫你同佢傾下
女仔要靠自己 靠條仔冇用架
到你高分過佢佢就知味道

淨係識鳩衝入場
俾人捉就賴隻sup唔補

ANA後面都叫鳩衝入場

玩sup通常都係被迫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞