Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
用緊1070 ,

畫質中, 渲染150%

呢排打溫度會上82,83度,

正唔正常?
用緊1070 ,

畫質中, 渲染150%

呢排打溫度會上82,83度,

正唔正常?

100%之後好似肉眼已經分唔到
https://www.youtube.com/watch?v=VWpLQOn2y6k
小熊好撚正

唔好J我老婆thanks
今晚上番4000先屌
連跪五鋪跌左一百分 真係有毒 玩源玩76玩奶玩肉都係對面500強咁有combo有配合自己連要等齊人都做啦到
連跪五鋪跌左一百分 真係有毒 玩源玩76玩奶玩肉都係對面500強咁有combo有配合自己連要等齊人都做啦到

試下開咪啦
連輸10約場單排由3979跌去3536

唔知點解呢排係咁輸 可能真係唔適應dive comp
究竟隻boss 點打 打極都過唔到

別講笑
已3700

別講笑
已3700

你又落番去啦

今個meta唔岩我
估唔到俾閃光偷推車都會發生喺比賽上面

別講笑
已3700

你又落番去啦

走左好多次場
上次俾人ban左廿個鐘
想排rank玩猩猩 又驚俾人集火
有冇咩特別技巧
利申見Qp嗰陣玩得幾爽 想練下

reload個陣跳上天 落地又可以電佢老味

今個meta唔岩我

唔o岩咪練到o岩
玩開射手轉練閃光果啲
玩開盾佬女因練DVA winston
估唔到俾閃光偷推車都會發生喺比賽上面

之前OGN有次仲誇啲
MCCREE偷推
今個season best10 出左15xx

上個season仲係1800, 咩事
個ser 做乜鳩

正常
入唔到game

正常

今季係開頭個分比低啲你,不過嬴加既分會多少少
Rogue禁住Envyus黎屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞