Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻暴雪英霸係電腦驚?

知名度奇差
隻暴雪英霸係電腦驚?

Board game黎
隻暴雪英霸係電腦驚?

知名度奇差

但日日開OW都會見到
祝一入場見到有3dps以上仲要揀dps嘅垃圾即刻死全家,跌分跌到銅牌,俾車輾爆手
祝一入場見到有3dps以上仲要揀dps嘅垃圾即刻死全家,跌分跌到銅牌,俾車輾爆手

....

....

3000分樓下用GENJI HANZO WM 既請立戴同全家立即自殺

唔理雙飛都講得出

法拉direct hit 兩下一隻補師啦

比賽一樣係出dive comp 閃光源氏打雙飛
係對面雙飛打緊你隻補既同時你應該人多打人少dive緊對面後排
如果你仲企定定睇住隻雙飛打你冇野好講啦

比賽還比賽, 街場6個陌生人組隊默契唔夠其實好難下下做到比賽咁6個人同上同落同互保 加上街場技術參差, 比賽嗰班tracer genji對飛緊嘅pharah都比到唔少壓力

人地比賽都唔係真係唔理隻法拉啦
會搵法拉,hitscan,dva/winston去煩對面法拉

所以我講既係次序問題
雙飛搞你隻補你咪dive返對面隻補
唔洗咁刻意focus對面雙飛

就唔係優先打死
都要搵隻英煩住佢
同唔理好大差別WOW

一定要搵人mark 話唔理個d唔知幾分

通常我玩補都會優先幫76打雙飛
因為我知唔幫手一定我死先
玩慈悲就幫76加攻補血,玩和尚就會放對面慈悲珠

邊位巴打

hi 我係kelefe

2ND WORLD CUP

仲未有名單睇

香港呢排名一隊都組唔到
一個似樣少少嘅比賽都冇
反而OW 竟然打入到架仔market

睇番個分仲高過台灣
但係比賽果邊差唔多最廢果2隊

日本而家D OW隊廢撚到仆街
分分鐘係韓服高端RANK場求其排6個都勁過佢地
有無巴絲打一齊排rk(pc)
我28xx,朋友25xx
我玩乜都得,主玩女坦/豬
我朋友淨玩安娜
希望有主玩來因既朋友
有意留低tg/ battle net 針針

利申:最高33xx,但一直比啲韓仔同完場仲留大既慈悲雷死
有無巴絲打一齊排rk(pc)
我28xx,朋友25xx
我玩乜都得,主玩女坦/豬
我朋友淨玩安娜
希望有主玩來因既朋友
有意留低tg/ battle net 針針

利申:最高33xx,但一直比啲韓仔同完場仲留大既慈悲雷死

美亞服/ 我prefer 玩美服,唔知點解ping細啲
又迫鳩人玩hots

仲未有名單睇

香港呢排名一隊都組唔到
一個似樣少少嘅比賽都冇

睇番個分仲高過台灣

其實唔明點解
大家都係pro
都係有團練 點解可以差咁遠

仲未有名單睇

香港呢排名一隊都組唔到
一個似樣少少嘅比賽都冇

睇番個分仲高過台灣

其實唔明點解
大家都係pro
都係有團練 點解可以差咁遠

日本仔係得格鬥game見得下人
可能家機玩太多
屌你開左六七個藍天白雲終於有金,又比個普通SKIN我
街場有d香港人仲惡過狗 第一波打輸左就用廣東話鬧人又轉sombra 唔知想點 真係好無品
街場有d香港人仲惡過狗 第一波打輸左就用廣東話鬧人又轉sombra 唔知想點 真係好無品

唔明啲人ng都打到咁認真做乜
要認真唔打rank?
成隊都痴撚線
一個玩widow殺唔到人死唔轉
之後其他同隊韓仔就troll 補都唔撚出
又唔係話一定輸硬 試都唔試下就troll真係on99
成隊都痴撚線

要5打6咁辛苦 係我都唔想打
依個Patch改左計分 跌果少少分有乜所謂
成隊都痴撚線

改左乜計分?
成隊都痴撚線

改左乜計分?

唔知
今次仆街啦
好似俾人BAN左成個賽季
今次仆街啦
好似俾人BAN左成個賽季

係咁中離?
有無啲YouTube channel 有事後嘅比賽分析
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞