Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
結論就係大家一齊玩master zen啦

一比人埋身就好驚

一比人埋身就好驚

喺低rank場如果對面有winston搞住你嘅話,轉玩master會好開心

一比人埋身就好驚

喺低rank場如果對面有winston搞住你嘅話,轉玩master會好開心

入佢珠打三四,加招天殘腳收佢皮
法國好多安娜覺得自己係奪命 唔撚補人係咁狙對面
過唔到傳奇pve,打左成個禮拜
最怕見到dps 0輸出又唔轉英
玩隻猩猩都金牌傷害
屌佢都廢事

咩年代仲用牌黎打飛機
佢拎唔到金有好多原因
其中一樣有可能係你掛住飛去打後排成隊打少個
有可能坦根本做唔到野比唔到輸出環境
玩隻猩猩都金牌傷害
屌佢都廢事

咩年代仲用牌黎打飛機
佢拎唔到金有好多原因

你用豬用女坦拎到傷害金無問題, 佢而家係用猩猩喎 猩猩拎到傷害金屌隊友無輸出好正常
玩隻猩猩都金牌傷害
屌佢都廢事

咩年代仲用牌黎打飛機
佢拎唔到金有好多原因

你用豬用女坦拎到傷害金無問題, 佢而家係用猩猩喎 猩猩拎到傷害金屌隊友無輸出好正常

屌隊友已經錯
低端場真係好白痴
無人補實隻mercy 個個淨係衝晒最前
最後屌mercy點解係咁死
有無巴打爆ping

一比人埋身就好驚

入坦珠真係好爽, 平時啲人成日都懶得打猩猩, 隻猩猩飛過嚟, 我開咪話入咗珠, 1秒唔使就收咗佢皮
都唔知咩隊友
一開波就奪命 半藏
車都推唔郁 我diva 2殺金
隻狙仲可以屌其他人冇用

一比人埋身就好驚

入坦珠真係好爽, 平時啲人成日都懶得打猩猩, 隻猩猩飛過嚟, 我開咪話入咗珠, 1秒唔使就收咗佢皮

諗起之前機兵條片
未打中已經叫定殘血

一比人埋身就好驚

諗起之前機兵條片
未打中已經叫定殘血

單排 zen win rate 80% 升到上4千

一比人埋身就好驚

諗起之前機兵條片
未打中已經叫定殘血

幾時carry我
低端場真係好白痴
無人補實隻mercy 個個淨係衝晒最前
最後屌mercy點解係咁死

第一日玩隻game?
我覺得勁mercy carry得起全隊

絕望級大技 heroes never die 之後又要打多次 贏返轉頭

一比人埋身就好驚

諗起之前機兵條片
未打中已經叫定殘血

幾時carry我

其實3坦組合 係真拎隻大佛出黎 見一個殺一個 d血好似倒水咁

諗起之前機兵條片
未打中已經叫定殘血

幾時carry我

其實3坦組合 係真拎隻大佛出黎 見一個殺一個 d血好似倒水咁

Zen個hitbox大撚到我都唔想玩
有無人代打Pve傳說............

pev都要代打

出去比錢買啦係度問唔係諗住有人免費幫你下嘩
我想問點樣先至唔連去韓服
qp都算,rk次次都係連到韓仔,一見到我中文id就話taiwan no1,china

試過搵fd carry我一齊排,去美服歐服打rk,結果d人troll得仲勁過台仔,是咪我黑仔
2飛我做mercy,法拉居然殺唔撚到人 仲叫我全程補血,即係叫我唔好加傷 事實你加傷都殺唔撚到人呀

佢知佢打唔中 叫你唔洗加傷
比起打團戰. 得閒入去偷下點拎% 仲易嬴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞