Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
世界級matchmaking
我同fd雙排 同隊4件unranked 4個都50lv以下
對面4排+雙排 全部有牌 全部幾百lv
大家估下最後點

你同你個friend屌打哂另外嗰10個人

自問唔勁 成場rank比人打到門口都出唔到

垃圾RANK系統
改GAME既模式前不如改左個RANK排隊先啦
屌你老母暴雪

其實冇計 因為已經冇乜人玩

無人玩都唔洗咁對我 放我係高lv個邊咪好囉

有時低分仲勁過高分個邊,高分個隊個個弱智

對面高分 你贏先會加得多

好似係
好憎啲人成日未打先判
見到啲自己認為係廢英嘅 就唔理三七廿一鬧左先 跟住鬥troll玩自我放棄
好憎啲人成日未打先判
見到啲自己認為係廢英嘅 就唔理三七廿一鬧左先 跟住鬥troll玩自我放棄

岩啊
好憎啲人成日未打先判

岩啊

無聊想pick個orisa嚟玩下都俾人屌廢英, 屌得仲落力過屌hanzo widow
好憎啲人成日未打先判

岩啊

無聊想pick個orisa嚟玩下都俾人屌廢英, 屌得仲落力過屌hanzo widow

咁重點係本身有冇玩開先
我玩冷門英就算有人嘈都會叫佢地睇我係真係main呢隻
好憎啲人成日未打先判

岩啊

咁重點係本身有冇玩開先
我玩冷門英就算有人嘈都會叫佢地睇我係真係main呢隻

頭先又係咁喇
有隊友main hanzo 我見佢玩得都算係咁 殺到人又on fire
雖然都俾人overtime推到3 但唔係輸硬吖
同隊玩補個台仔係要搵戰犯狂hi 下局帶頭troll係門口行行企企 仲要大大聲話「要教育那些不會團隊合作的人」「要亂玩就大家一起掉分」
我心諗.....
試過有場rk有條友用狙,咁佢唔轉我咪用半藏,點知殺到對面第一個點都躁唔到

仲有一場qp對方有狙,我用狙殺左佢幾次 之後話我偷殺,明明1on1 殺左佢幾次,之後連殺幾條友爆頭 台仔真係玻璃心 佢係鑽

偷殺又點 唔通殺佢要同佢單聲先咩
有無ps4一齊玩 2500-2900分左右
成日自己打好悶
痴撚線我都仲係金牌
但係撞到成場鑽同白金
得我一個金牌仔

最後屠左對面
台狗最弱智係做dps冇輸出

巴打下次搶dps屌打番佢地
試過有場rk有條友用狙,咁佢唔轉我咪用半藏,點知殺到對面第一個點都躁唔到

仲有一場qp對方有狙,我用狙殺左佢幾次 之後話我偷殺,明明1on1 殺左佢幾次,之後連殺幾條友爆頭 台仔真係玻璃心 佢係鑽

狙唔偷殺唔通打近戰咩
新人留名,順便問下香港有冇queue finder之類嘅嘢可以約一齊玩

利申:銀牌
新人留名,順便問下香港有冇queue finder之類嘅嘢可以約一齊玩

呢到咪queue finder

呢到咪queue finder

一玩台服一係mercy main,一係走場

mercy main都有問題?

只係玩mercy你話呢

mercy main又點, 起碼一定補到一個補師位, 定你寧願換個hanzo main俾你

狙唔偷殺唔通打近戰咩

問題係咩叫偷殺
佢係咪以為玩緊西部牛仔對決要數3聲可以開鎗

只係玩mercy你話呢

mercy main又點, 起碼一定補到一個補師位, 定你寧願換個hanzo main俾你

Mercy main留名跟進

只係玩mercy你話呢

金鎗mercy留名

只係玩mercy你話呢

mercy留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞