Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
竟然APEX唔係用新patch
完全體現左未改之前係幾on9既一樣野
KAISER

成隊打返main角做返自己既野 醒神好多

佢唔係用萊恩始終打唔出佢個種壓迫感
ahq完全當mercy冇到

而家用緊邊個patch???
剛出lucio 2.0嗰個?

應該即係今日朝早未更新果個版本
頭先明明防守方仲有5個人未死
但因為攻方lucio推左一野就即刻嬴左
原來有得投香港代表選手打世界杯

應該即係今日朝早未更新果個版本
頭先明明防守方仲有5個人未死
但因為攻方lucio推左一野就即刻嬴左

算啦都輸硬
有冇人講FW有咩問題?
有冇美服巴打一齊打分,又 afk dc troll,
由2800俾人雷到2300,平日不定時打
請加GOLO#4722

比人雷500分

一鋪genji 俾winstion counter 唔轉
一鋪widow 殺唔到人唔轉
一鋪 班泰仔鳩 up,唔合作
一鋪 dc
一鋪 afk
一鋪 dc
輸廿幾變輸五十幾
2500仲見到 unrank ,新手,
我屌你老尾個臭

琴晚同泰仔打左場
一開波4dps 叫佢地轉又唔轉又出去送頭
之後我window hanzo輪流轉出去送頭同跳落街 鬥troll囉屌你老母

眼見咁辛苦打番嚟嘅分,因爲啲仆街輸番,
自己 troll 唔落,好撚灰。

美服,一齊打 rank ,GOLO#4722

巴打 老老豆豆
班仆街troll你嬲佢地又唔會認真打返 咁點解要灰呢
咁倒不如troll埋一份啦唔爭在

媽啊我得左啦

媽啊我得左啦

媽啊我得左啦

走開啊收聲啊我唔要見到你啊!!!
MAIN角嘅SKIN抽唔到都算,單純覺得靚想收嘅都抽唔到
唯一一個抽到嘅SKIN係ORISA,屌佢老母唔要啊
https://clips.twitch.tv/AgileZealousCookieEagleEye

殺76嗰下

D補勁,不停keep住佢滿血

媽啊我得左啦

巴打我都努力左好耐架
我班fd話遊樂場好悶,得我自己係咁係到打3v3
冇心機打rank就打下qp
https://clips.twitch.tv/AgileZealousCookieEagleEye

殺76嗰下

D補勁,不停keep住佢滿血

根本亂到冇人打佢
冇扣血何來補住
係安娜後面禁左x 制都爛,死都唔heal 我一樣,隻坦滿血就係咁補
係安娜後面禁左x 制都爛,死都唔heal 我一樣,隻坦滿血就係咁補

你都識講啦,響佢後面丫嘛……
其實呢,SUP個介面同普通人一樣,無倒後鏡,你響後面係唔會睇到你架

下次D SUP唔理你,你行去佢視野範圍內再禁X啦
其實你行到去佢視野範圍,你唔禁X佢都應該會補你了
(當然如果咁都唔理你的話,巴打你要諗下有無做左D咩得罪HEALER了

有時候可能HEALER佢已經轉過一次身,但唔見唔到你,咁之後你再禁佢都唔會理你架喇
你要明白,實在有太多太多太多太多太多太多太多太多死傻仔禁X禁到叫春咁,但又離到隊伍遠一遠/哩埋響D鬼鼠角落,甚至響屋頂又唔伸個頭出尼,搞到要晒撚晒D時間去搵人,最後顧此失彼,連坦都補唔切。

利申:真係好憎人狂禁我要治療然後人又唔知去撚左邊鳩度

有d補真係on撚9
完全唔知佢係做緊乜鳩

玩genji得番1hp,走埋去lucio個圈,佢條仆街夠撚膽死轉加速
玩猩猩打完一輪跳番出黎,企撚係ana隔離,佢由撚得你死繼續唔知係到射乜鳩
玩和尚既,見你玩dive英都唔掛粒珠比你,真係唔知想點

媽啊我得左啦

巴打我都努力左好耐架
我班fd話遊樂場好悶,得我自己係咁係到打3v3
冇心機打rank就打下qp

次次佢一RESET過我就清晒遊樂場個3個箱架
仲特登R街場組隊只為博多少少EXP快D升級再抽

有d補真係on撚9
完全唔知佢係做緊乜鳩

玩genji得番1hp,走埋去lucio個圈,佢條仆街夠撚膽死轉加速
玩猩猩打完一輪跳番出黎,企撚係ana隔離,佢由撚得你死繼續唔知係到射乜鳩
玩和尚既,見你玩dive英都唔掛粒珠比你,真係唔知想點

依樣無計架喎 唔係所以sup都有足夠觀念
如果你隊有個勁sup 應該殺雞還神
想問下有咩方法練槍
76 牛仔 法拉 小美 同安娜都想練下
依家係dva 炸彈鼠盾佬呢d唔駛瞄先識玩

殺76嗰下

有段 佢開大斬雙飛先痴線
想問下有咩方法練槍
76 牛仔 法拉 小美 同安娜都想練下
依家係dva 炸彈鼠盾佬呢d唔駛瞄先識玩

http://www.bilibili.com/video/av6609040
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞