Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=1dR4PcbbsKY
韓仔pro genji 好aggressive
係咁吊打RJH 不過睇CM好似唔係lunatic hai嗰個

Haksal都唔識... lunatic-hai嗰個叫Whoru
佢哋兩個可以話係分別代表韓國兩個流派嘅最頂尖忍者

唔識有咩出奇 撚有咁得閒睇哂ow有咩pro咁毒咩

乜撚野
有睇比賽識下選手就係毒
https://www.youtube.com/watch?v=1dR4PcbbsKY
韓仔pro genji 好aggressive
係咁吊打RJH 不過睇CM好似唔係lunatic hai嗰個

Haksal都唔識... lunatic-hai嗰個叫Whoru
佢哋兩個可以話係分別代表韓國兩個流派嘅最頂尖忍者

唔識有咩出奇 撚有咁得閒睇哂ow有咩pro咁毒咩

你都夠毒啦
利申連RJH係邊個都唔知

Rouge group A envyus group D同上年d對手一樣
不過rouge慘豬入左死亡之組

Rogue e期好勁

nv 會唔會又比meta3:0

nv會點唔知
不過我知rogue早幾日2:0左meta

Rouge group A envyus group D同上年d對手一樣
不過rouge慘豬入左死亡之組

Rogue e期好勁

nv 會唔會又比meta3:0

nv會點唔知
不過我知rogue早幾日2:0左meta

https://www.youtube.com/watch?v=fUJvQ13_WLQ
ZEN改左?
依加玩zen果4粒波好似佔多左晝面
ZEN改左?
依加玩zen果4粒波好似佔多左晝面

你個形容唔知點解好好笑
改成佔1/3
又多咗和局
玩坦補單排好難爬分
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少
但坦係最易 solo queue carry 升分
Seagull 都係推薦人打坦solo q
玩坦補單排好難爬分

Main ana 上分冇難度
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

最好爬一定係女坦,之前仲有豬,之後先係第啲dps
想問下DPI 要幾多最好
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

坦淨係識玩Dva猩猩
想練下女坦 有咩貼士
https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20754425436#post-1

佔點改左做33%先即刻贏

合理改動,唔會變左偷點即輸
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

豬同女坦 SOLO CARRY 一流
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

坦淨係識玩Dva猩猩
想練下女坦 有咩貼士

用多啲右鍵左鍵再右鍵
右鍵一定用多啲,除非你左鍵超級準
如果唔係一定唔夠左右鍵咁樣傷害高
啱啱打rank撞到moowe
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

坦淨係識玩Dva猩猩
想練下女坦 有咩貼士

用多啲右鍵左鍵再右鍵

左鍵打坦幾好用
依度係咪無低rank巴絲一齊打rank嫁
我多數玩補 prefer mercy

打左咁多日 終於有金SKIN

好睇個人, 一般射手 edpi (滑鼠*in-game sen) 2500-5000, 刺客就高D好D, haksal 哥D去到26k.
有研究指10個泡菜有10個都係ON9
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

坦淨係識玩Dva猩猩
想練下女坦 有咩貼士

用多啲右鍵左鍵再右鍵

左鍵打坦幾好用

除左當自己dps
放盾嘅時機都要練好
可惜好似上兩個patch nerf左俾人拉中再放盾俾人會照中

好睇個人, 一般射手 edpi (滑鼠*in-game sen) 2500-5000, 刺客就高D好D, haksal 哥D去到26k.

亞洲人高sen係因為佢地唔夠位放大mouse pad先要搞到咁高
玩坦補單排好難爬分

補 可能係 難少少

坦淨係識玩Dva猩猩
想練下女坦 有咩貼士

用多啲右鍵左鍵再右鍵

左鍵打坦幾好用

除左當自己dps
放盾嘅時機都要練好
可惜好似上兩個patch nerf左俾人拉中再放盾俾人會照中

會拉到但無傷害 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞