Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下DPI 要幾多最好

好睇個人, 一般射手 edpi (滑鼠*in-game sen) 2500-5000, 刺客就高D好D, haksal 哥D去到26k.

亞洲人高sen係因為佢地唔夠位放大mouse pad先要搞到咁高

好睇個人, 一般射手 edpi (滑鼠*in-game sen) 2500-5000, 刺客就高D好D, haksal 哥D去到26k.

亞洲人高sen係因為佢地唔夠位放大mouse pad先要搞到咁高

大部份亞洲PROGAMER咪一樣都低sens

Sbt

唔係幾關事, 我覺得係後生既多數會玩高sens d, 大個d會慢慢set 低, 加上genji 其實幾食sens, 轉向 Melee 呢D全部大輻度移動 高SENS D好D.
用女坦瞄近身200血英果時 會唔會用右鍵彈起再左鍵Track
定係要練到Aimbot準度 左鍵黏死對手
用女坦瞄近身200血英果時 會唔會用右鍵彈起再左鍵Track

9成時間都右鍵加左鍵

9成時間都右鍵加左鍵

可唔可以解釋下 唔係左鍵DPS高啲咩

9成時間都右鍵加左鍵

脆皮難aim用右鍵命中率高好多
美服呢期多小學雞玩 ?大家都認真玩佢就入黎講曬我地企D位置 十場rank有9場都係咁,點打呀大佬
美服呢期多小學雞玩 ?大家都認真玩佢就入黎講曬我地企D位置 十場rank有9場都係咁,點打呀大佬

岩岩嗰場本身啲人都簡得好正常
有條友用完sombra又轉Hanzo 仲要一個都殺唔到
即轉window鬥troll

佢係咪main呢兩隻先,係嘅話佢唔係troll,係廢姐

唔係幾關事, 我覺得係後生既多數會玩高sens d, 大個d會慢慢set 低, 加上genji 其實幾食sens, 轉向 Melee 呢D全部大輻度移動 高SENS D好D.

我有強迫症咁滯
我好多英都會玩所以好難搵到個適合嘅edpi,成日轉來轉去都覺得唔太順手

Genji我覺得要去到7-8k edpi轉身先順,諗緊可能犧牲d命中
https://www.youtube.com/watch?v=1dR4PcbbsKY
韓仔pro genji 好aggressive
係咁吊打RJH 不過睇CM好似唔係lunatic hai嗰個

Haksal都唔識... lunatic-hai嗰個叫Whoru
佢哋兩個可以話係分別代表韓國兩個流派嘅最頂尖忍者

唔識有咩出奇 撚有咁得閒睇哂ow有咩pro咁毒咩

你都夠毒啦
利申連RJH係邊個都唔知

小學雞
識多幾個pro好威威

佢係咪main呢兩隻先,係嘅話佢唔係troll,係廢姐

睇佢profile呢個season贏得一場
https://www.youtube.com/watch?v=1dR4PcbbsKY
韓仔pro genji 好aggressive
係咁吊打RJH 不過睇CM好似唔係lunatic hai嗰個

Haksal都唔識... lunatic-hai嗰個叫Whoru
佢哋兩個可以話係分別代表韓國兩個流派嘅最頂尖忍者

唔識有咩出奇 撚有咁得閒睇哂ow有咩pro咁毒咩

乜撚野
有睇比賽識下選手就係毒

識唔係問題 不過佢講到唔識1個半個好似好失禮咁咪覆下佢囉
唔講真係以為佢識背哂所有pro咁叻叻

9成時間都右鍵加左鍵

脆皮難aim用右鍵命中率高好多

用開左鍵track

Rouge group A envyus group D同上年d對手一樣
不過rouge慘豬入左死亡之組

Rogue e期好勁

nv 會唔會又比meta3:0

nv會點唔知
不過我知rogue早幾日2:0左meta

https://www.youtube.com/watch?v=fUJvQ13_WLQ

好似係線上賽黎?
meta要頂住百幾ping打?

Rouge group A envyus group D同上年d對手一樣
不過rouge慘豬入左死亡之組

Rogue e期好勁

nv 會唔會又比meta3:0

nv會點唔知
不過我知rogue早幾日2:0左meta

https://www.youtube.com/watch?v=fUJvQ13_WLQ

好似係線上賽黎?
meta要頂住百幾ping打?

Rouge玩撚到spawn camp

好心有啲比人carry開上去就咪自己去單排
今朝同條友連排到3埸同隊都雷到仆街
完全唔明佢做乜可以上到呢個分

跟住下午見到佢就知乜事
走左去同個宗師smurf雙排
玩新關勁斷線係咩事
冇玩好耐呢幾日先玩返,想問有咩英係宜家meta
hanze wodo 炸彈鼠

一定唔係

一定唔係

唔好玩我啦
真係唔知先上黎問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞