Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

我winrate算唔差點解仲要喺2300掙扎

痴撚線matchmaking

竟然韓服都少人到要加鑽石入黎

鑽石仔可以點生存

我同隊果五條友話聽日有份打太平洋聯賽 越南隊
有冇美服巴打一齊打分,又 afk dc troll,
由2800俾人雷到2300,平日不定時打
請加GOLO#4722

比人雷500分

一鋪genji 俾winstion counter 唔轉
一鋪widow 殺唔到人唔轉
一鋪 班泰仔鳩 up,唔合作
一鋪 dc
一鋪 afk
一鋪 dc
輸廿幾變輸五十幾
2500仲見到 unrank ,新手,
我屌你老尾個臭

睇韓仔比賽真係刺激過睇歐美好多
有無人想troll 分
有無人想troll 分

有無人想troll 分

排夠六排先好troll
請加GOLO#4722

比人雷500分

一鋪 dc
一鋪 afk
一鋪 dc
輸廿幾變輸五十幾
我屌你老尾個臭

琴晚同泰仔打左場
一開波4dps 叫佢地轉又唔轉又出去送頭
之後我window hanzo輪流轉出去送頭同跳落街 鬥troll囉屌你老母
請加GOLO#4722

比人雷500分

一鋪 dc
一鋪 afk
一鋪 dc
輸廿幾變輸五十幾
我屌你老尾個臭

琴晚同泰仔打左場
之後我window hanzo輪流轉出去送頭同跳落街 鬥troll囉屌你老母
請加GOLO#4722

比人雷500分

一鋪 dc
一鋪 afk
一鋪 dc
輸廿幾變輸五十幾
我屌你老尾個臭

琴晚同泰仔打左場

眼見咁辛苦打番嚟嘅分,因爲啲仆街輸番,
自己 troll 唔落,好撚灰。

美服,一齊打 rank ,GOLO#4722
LH隻GENJI神撚到
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢
Lunatic-Hai 咁都嬴番
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢

但上季打到而家都冇人治到佢隻GENJI
LH隻GENJI神撚到

斬雙飛
Lunatic-Hai 咁都嬴番

又comeback 痴撚線
LH贏在個兩隻SUB
同以前nv因為chip同harry所以可以係歐美屈機一樣
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢

佢隻GENJI一時時
TOBI
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢

佢隻GENJI一時時

以而家堆英雄數黎
genji同tracer玩得勁既淨係玩死依兩隻都冇所謂
sonn都係係歐美用一隻tracer屈哂其他隊機
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢

佢隻GENJI一時時

以而家堆英雄數黎講
soon都係係歐美用一隻tracer屈哂其他隊機
LH隻GENJI神撚到

得呢隻呢

佢隻GENJI一時時

以而家堆英雄數黎
sonn都係係歐美用一隻tracer屈哂其他隊機

通常APEX 打到咁上下就轉patch

ESCA隻閃光

不過都好過NV 出得單刺客
whoru genji真係世界級
琴日akm開台都有講凡係同LH練過ge歐美隊都讚佢隻忍者
好心就快手換走esca啦
呢隊野心態真係好穩 下下比人sm都頂得住 等隻genji進入狀態就會反cup
呢隊野心態真係好穩 下下比人sm都頂得住 等隻genji進入狀態就會反cup

早段發緊夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞