Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
harryhook讓dps位畀新人
玩返lucio

咁internethulk 玩咩

走左去第隊做教練

仲有樣野就係talespin依加轉左去Fnatic

係邊到睇
好似好耐冇佢消息

http://wiki.teamliquid.net/overwatch/Main_Page
岩岩打場RANK 2:2 最後一場 88% VS 99%輸左 搶點戰真係打超耐, 勁大壓力

好經常2:2 99% VS 99% 然後輸左 可惜
頭10場贏哂可以咩牌?

跟S3既分

我今季先打RANK, 岩岩新玩PC

我估3000 尾左右
頭10場贏哂可以咩牌?

跟S3既分

我估3000 尾左右

新玩就3000尾
用緊1070 ,

畫質中, 渲染150%

呢排打溫度會上82,83度,

正唔正常?

100%之後好似肉眼已經分唔到

只係你觀察力差 條邊明顯滑好多

要咁滑有咩用?

spec撚
有無好似打csgo咁轉埋去4:3

競技型遊戲fps遠比畫質重要吧
有無人有興趣一齊QP下交留下?

BATTLETAG:uwotm8#4856

頭10場贏哂可以咩牌?

跟S3既分

我估3000 尾左右

新玩就3000尾

你贏曬實有
有無人一齊玩傳奇?
有無人一齊玩傳奇?

返緊學
同個20lv朋友打低端場不停輸
但自己(百四lv)單排成日贏
一唔係玩返自己main英就係咁輸

見dive comp咁勁諗住練下猩猩,點知兩日跌左百幾分
單排玩補真係好撚辛苦

輸一局27 ,贏一局20

單排玩咩都係睇隊友

隊友合作肯夾英都仲好,好多唔係搶做輸出就係搶做狙 無能力拎人頭又唔肯換英比其他人試

今日玩控制
成隊俾對面雙飛撚到傻
Mccree我係咁保佢都殺唔到一次
輸到0:2
忍唔住開咪屌撚7佢叫佢俾mccree我
最後拎4金贏3:2

玩ng mccree 三十殺 命中40幾50%都輸

而家玩widow都無玩mccree咁難受

練英唔跌分唔通想上分?

練英唔跌分唔通想上分?

點解會打rank練英

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

咁講QP比你打夠一百埸
但RK未打過都可以算練英

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

咁講QP比你打夠一百埸

好難講既
如果練盾佬 唔通QP用咩

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

咁講QP比你打夠一百埸

好難講既

咁講練英RK都唔係太大問題既,當然你最好QP/自訂練左陣先去
不過估唔到有人想練英又上分咁大想頭

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

咁講QP比你打夠一百埸

好難講既

咁講練英RK都唔係太大問題既,當然你最好QP/自訂練左陣先去

正常都係qp練到熟先去rank打/練

練英唔跌分唔通想上分?

打rank練英
抵啦

咁講QP比你打夠一百埸

好難講既

正常都係qp練到熟先去rank打/練

係囉
練緊即係未去到打RK水平
打RK用咪即係雷人雷自己
多得上個POST巴打們教路
而家終於轉到PC版啦
女友仲一齊玩 晚晚「帶」我
同佢開分輸足十場
佢開分低開6百幾
打雙飛其實係咪用76最保險?

成日見人拎隻hanzo 打法,但射極都唔中

有時我轉用猩猩/zarya打,但好似又打極都打唔死
打雙飛其實係咪用76最保險?

成日見人拎隻hanzo 打法,但射極都唔中

有時我轉用猩猩/zarya打,但好似又打極都打唔死

人地雙飛有2隻,你可唔可以用2隻去打啫
成日想1打2
尋晚 對面玩雙飛 ,換隻WIDOW出黎打到佢忍唔住飛埋我到開大殺我一個

利申: 平時完全唔玩WIDOW 或者任何對AIM要求高嘅英
尋晚 對面玩雙飛 ,換隻WIDOW出黎打到佢忍唔住飛埋我到開大殺我一個

利申: 平時完全唔玩WIDOW 或者任何對AIM要求高嘅英

試過用半藏連爆幾次頭
利申:鳩射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞