Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
單排玩補真係好撚辛苦

輸一局27 ,贏一局20

單排玩咩都係睇隊友

隊友合作肯夾英都仲好,好多唔係搶做輸出就係搶做狙 無能力拎人頭又唔肯換英比其他人試

今日玩控制
成隊俾對面雙飛撚到傻
Mccree我係咁保佢都殺唔到一次
輸到0:2
忍唔住開咪屌撚7佢叫佢俾mccree我
最後拎4金贏3:2

玩ng mccree 三十殺 命中40幾50%都輸

Ng有乜所謂 都係鳩玩

邊位巴打
harryhook讓dps位畀新人
玩返lucio

邊位巴打

咩邊位巴打
玩返lucio

咁internethulk 玩咩
玩返lucio

走左去第隊做教練
玩返lucio

走左去第隊做教練

玩返lucio

走左去第隊做教練

玩返lucio

走左去第隊做教練

仲有樣野就係talespin依加轉左去Fnatic
玩返lucio

走左去第隊做教練

係邊到睇
好似好耐冇佢消息
玩返lucio

走左去第隊做教練

係邊到睇
好似好耐冇佢消息

Talespin
玩返lucio

cocco仲未走
玩返lucio

走左去第隊做教練

係邊到睇
好似好耐冇佢消息

Talespin

空中皇者
前幾日就排鑽
今日就排銀銅
一次過升嗰啲分送番囇出去
連輸3局, 跌到 3100
連輸3局, 跌到 3100

2400跌破2200
仲刺激過股市
玩返lucio

走左去第隊做教練

係邊到睇
好似好耐冇佢消息

Talespin

空中皇者

Talespin fans
贏一場+20 輸一場-40
頭10場贏哂可以咩牌?

跟S3既分
頭10場贏哂可以咩牌?

跟S3既分

我今季先打RANK, 岩岩新玩PC

睇你表現掛
玩返lucio

走左去第隊做教練

早d退居幕後咪好
之前打韓國仔就睇得出佢技術係比較弱個位
Asia server S3 diamond 過左英國EUsolo q直落 gold 有冇EU巴帶小弟上番去
Main pharah dva
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞