Overwatch 鬥陣特攻討論區#10 Uprising

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
main牛仔o既高手們 右鍵通常幾時用

依家習慣用成場都用左鍵
其實頭10場係點計 10場贏撚晒仲低分過上一季

正常 頭十唔重要架

如果你上季有打過
有無人知源氐擋格果時句日文點解

try鳩enemy

我都係聽到呢句

try鳩enemy

我都係聽到呢句

我聽到個音係 Sono-talakun

依家習慣用成場都用左鍵

唔勁啦
交流下都得唔好話咩tips

正常mccree都係企高位 一來易爆頭 兩來你個閃光彈係高位可以暈到低位 (例如勞巴尼a點高位)而點樣運用你招閃光彈同招shift我覺得先係最多學問

先講閃光彈,基本上mccree近戰都係靠佢,其實點放個閃光彈都有技巧,例如genji deflect緊果時放落地/放高少少佢都唔會deflect而你又會暈到佢,咁你就有個優勢一下爆佢頭補多槍就殺到佢。所以mccree可以話係刺客殺手 另外,閃光彈都可以破到rein個shield,只是aim高個shield少少再放閃彈,個閃彈就會係空中爆而暈左rein令到佢無shield。呢兩點都係用閃光彈trick , 我諗呢到好多巴打都識 。同埋要記住 閃光彈唔好亂放,因為佢基本上係你唯一一招自保技能,往往可以救你一命

而招shift有3個用途,第一追殺拉近距離,第二自保走佬,呢兩點唔多講因爲唔係好難明 第三點通常對住tank先會用,因為用完shift會即時reload 6粒子彈 , 所以打豬/來因呢d比較大份的英雄,我會暈完佢right click之後再shift 再right click,希望可以用burst damage 秒佢 就算秒唔到佢都打到佢殘血等人補刀

呢d都係我心得,雖然好似好基本,但係大家都可以交流下

依家習慣用成場都用左鍵

唔勁啦

正常mccree都係企高位 一來易爆頭 兩來你個閃光彈係高位可以暈到低位 (例如勞巴尼a點高位)而點樣運用你招閃光彈同招shift我覺得先係最多學問

先講閃光彈,基本上mccree近戰都係靠佢,其實點放個閃光彈都有技巧,例如genji deflect緊果時放落地/放高少少佢都唔會deflect而你又會暈到佢,咁你就有個優勢一下爆佢頭補多槍就殺到佢。所以mccree可以話係刺客殺手 另外,閃光彈都可以破到rein個shield,只是aim高個shield少少再放閃彈,個閃彈就會係空中爆而暈左rein令到佢無shield。呢兩點都係用閃光彈trick , 我諗呢到好多巴打都識 。同埋要記住 閃光彈唔好亂放,因為佢基本上係你唯一一招自保技能,往往可以救你一命

而招shift有3個用途,第一追殺拉近距離,第二自保走佬,呢兩點唔多講因爲唔係好難明 第三點通常對住tank先會用,因為用完shift會即時reload 6粒子彈 , 所以打豬/來因呢d比較大份的英雄,我會暈完佢right click之後再shift 再right click,希望可以用burst damage 秒佢 就算秒唔到佢都打到佢殘血等人補刀

人哋問右鍵喎

依家習慣用成場都用左鍵

唔勁啦

人哋問右鍵喎

佢咪講左用黎打大份英雄

http://overwatch.gamepedia.com/Genji/Quotes
你想解邊句 佢好多
我淨係知ana 個 hello 有句係 含撚

依家習慣用成場都用左鍵

唔勁啦

人哋問右鍵喎

佢咪講左用黎打大份英雄

如果兩邊戰況膠着又無乜邊個明顯目標打到嘅話, 有時會用right click spam落去對家盾佬個盾度幫手破下盾

依家習慣用成場都用左鍵

唔勁啦

人哋問右鍵喎

佢咪講左用黎打大份英雄

因為之前打落諗住成篇copy只係講左少少right click

http://overwatch.gamepedia.com/Genji/Quotes
你想解邊句 佢好多

揾到啦 原來係Nice try

但依句無印象:
Rin. Byō. Tō. Sha. Kai. Jin. Retsu. Zai. Zen.

Kanji: 臨兵闘者皆陣列在前
English: (Literal) Come. Warriors. Fight. One. Ready. Formation. Line Up. Take Position. In front. (Nine Syllables of the Japanese Kuji-In)
Actual meaning: Come warriors, fight as one, ready in formation, line up and take position in front!"

你想解邊句 佢好多

揾到啦 原來係Nice try

但依句無印象:
Rin. Byō. Tō. Sha. Kai. Jin. Retsu. Zai. Zen.

Kanji: 臨兵闘者皆陣列在前
English: (Literal) Come. Warriors. Fight. One. Ready. Formation. Line Up. Take Position. In front. (Nine Syllables of the Japanese Kuji-In)
Actual meaning: Come warriors, fight as one, ready in formation, line up and take position in front!"

好耐之前聽過一次咁大把
3400分有冇人一齊打 主sup
打左4季終於上宗師
有無人知第4季幾時完

買左moon就可以上宗師
好似係 除非唔係

好似係 除非唔係

有米買AOC

邊位巴打
打兩場RANK 兩場都係開頭 13XPING , 打到一半跌返落3X
睇黎 SERVER又要爆炸 決定唔打住
利申 : 兩場都嬴
不要進去了 不要進去了
有無人知第4季幾時完

保守估計6月? 3-4個月1季 好似係

好似係 除非唔係

有米買AOC

玩76 55% acc

好似係 除非唔係

有米買AOC

玩76 55% acc

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞