抑鬱症圍爐區(6)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
我就係呢隻,話無咁易肥,啲女仔鐘意多啲,可惜試咗一個月唔啱我副作用太勁,前一個月都無事,之後換咗隻白色正方形咁,就一直食到好。
因為好多隻藥,唔啱嘅話又換要慢慢試,一定有隻啱你加油啊
係啊,睇吓人同藥夾唔夾啫,我都想要瘦個隻
我表達唔好,應該話綠白膠囊fluoxetine 個個比較無咁易肥,我都重咗少少,應該係食肥無做運動 反正覺得無用/唔舒服同醫生傾下,自己心態都要改
睇公立你地比完錢張收據有寫個精神科類別定PRIORITY
知唔知分別代表咩???
我食fluoxetine 無瘦過仲重咗,醫生都話呢隻藥係無咁易肥,你唔係睇公立?我睇公立睇一次三個月藥費先75好似,覆診另加15。

箍牙無錢又唔係影響到食嘢/外表咪唔整,學新野好哇,個陣好似你咁好緊,想學新野新開始睇下邊個真係有興趣長學落去先去學。

有時抑鬱得耐/長期壓力太大腦分泌失調咗,唔係話正面就得,其實個陣係控制唔到,我試過好似坐過山車咁,朝早好down,曬下太陽過1個鐘到中午又好返,個陣我就知自己已經控制唔到
我公立都好快,普通門診轉專科,你係好似哨牙個啲影響到外表?

我都係零樂理細個老豆老母唔識野,我根本無機會學,依家廿幾歲都先自己出去琴行揾老師,買平平地千幾蚊部結他,二手都唔錯架。

依家有經歷,過咗以後抗壓一定好好
吓?會有record?我通常唔會講出來,但有嘅話我會解釋同埋講呢段經歷點幫到我,我一陣再覆你
其實我覺得無咩,情緒病同傷風感冒一樣,個身體病咗,咁如果個人有偏見佢都唔好得去邊,明星都有抑鬱,我反而覺得依家啲人開放咗,唔駛擔心咁多
起碼我哋肯揾幫助,有好多人都一路唔肯揾醫生幫架
箍牙我記得牙醫會check上排牙中間個骨埋咗未,巴打(見你藍字名)幾歲,真係好缺錢咪遲少少做,我都試過發夢甩牙好恐怖仲要幾隻,我隻智障齒都未有錢拔

你幾歲,應該大人size無所謂,係有唔同種類啫,我學電嘅,通埋木因為差唔多,木無pick要學下finger style,我都初學,最好有人帶住你啦,有tab譜方便好多,唔識數拍子可以問,我都係一對一,零樂理問呀sir都會答,有時仲會要求某啲歌又真係教,首歌仲要網上揾唔到譜,我係咪一個煩學生
係囉點解做人要咁辛苦
做人好辛苦
如果可以安樂死 我第一個去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞