抑鬱症圍爐區(6)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
個排chur
仲要見到個網友可以咁痴屋企,
羨慕人地掛,
屋企又煮靚餸帶飯,
就算有黃藍之爭都可以有傾有講咁,
仲要有屋企人係同陣線撐黃,
畢竟自己單親家庭
老豆藍,其他屋企人一係就扮中立咁
好少係屋企食飯嘛
但巴打你講到咁好大程度似乎係屋企影響
應該係
好羨慕呀
屋企野真係好難處理
有冇試過處理過?
咩叫處理過先
者係屋企不嬲都係咁樣
如果咁既應該係屋企不嬲都好down喎
以前比份工攪到半夜咸同成日想自殺。
換左上司之後好左好多,但唔知點解間中無啦啦都會down。

唔知正唔正常
真係好辛苦,每日都好似癲咗咁過,好想死⋯我覺得自己跌咗落個無底深淵咁,每日匿係間房喊,乜都唔想做,我可以點⋯
我明,我都好攰好想死,但你需要朋友㗎,或者你會因為佢哋而行得返出嚟呢⋯
我冇食藥,因為以前佢講過叫我唔好太依賴啲藥⋯
我都唔想我要食咗藥先係個正常人
你都一定有你好嗰方面,如果你啲朋友真係覺得唔需要你嘅一早就唔會理你,不過我都覺得成日同佢哋放負唔好咁,唯有有需要嗰陣就上嚟放負睇吓咁仲捱到幾耐
我覺得食藥對我冇咩用⋯
食完整係眼瞓,瞓醒嗰個我依然係咁垃圾
我都搵唔到自己有咩優點,我覺得鍾意我嗰啲人都因為傻先鍾意我因為我根本一啲優點都冇
醫生開Trazodone俾我,但其實我成日唔食藥,或者係我想死多過想好返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞