(短故)《我喺酒吧識到個男人,佢未同我做愛就走咗》

883 回覆
525 Like 6 Dislike
又提起tinder
沈卓怡嘅世界真係無一秒係幸福
留個言支持
追到live唔夠喉要重溫下tinder故先
加油 小心身體
睇到地鐵個段 個腦諗起近排聽嘅一首歌
其實大家都知道個結果 但無一個肯去拆穿
寧願享受丁點兒短暫嘅幸福

https://m.youtube.com/watch?v=gC-4-1c60NI
hahahaha
我寫第一段同何加勤行去旺角嗰段路
就係睇住呢個mv寫

我都幾鍾意呢首歌
以前嘅有追開 而家黎深夜一次過追哂新故
嘉頓山 dog99 藝術中心 呢啲都好熟悉
竟然係don’t text him
尋晚聽林家謙唱呢首好正
多謝啊
有得住三年hall 好好珍惜
真開心 未試過同男朋友同hall
哦 唔緊要啦 我都grad咗
咩hall都無我嘅事
想認識你真人
認識吓囉,ig inbox我傾吓計
可唔可以寫呀大導演下集出街畀車撞死
正撚樣嚟㗎呢個
哈哈 仲未訓
你ig係咩?
找到了。
第一次追樓主嘅故
全部感受都好有異曲同工嘅共鳴
唸番起所有同前曖昧對象嘅回憶

當兩個寂寞的人相遇相知,我以為有人願意陪我止下腳步、暫時放下這份寂寞,一起當個沉溺於短暫快樂的人。

有時候我都會唸咁樣沉溺係短暫快樂到係咪好呢,
定應該好似何加勤咁唔呃人感情,
追隨自己心中最真實嘅感覺先好呢
佢俾車撞,就直接出字幕㗎啦喎
唔知啊,感情都好複雜
有時候你以爲呢條路啱
又未必真係咁
咁唔撞死 撞到佢變植物人ok?
咁對沈卓怡咪仲慘
睇住一個自己曾經鐘意過嘅人瞓咗係道
其實呢啲事望返轉頭咪又係各取所需
邊有咩衰唔衰
https://youtu.be/e2vBLd5Egnk

It was great at the very start
Hands on each other
Couldn't stand to be far apart
Closer the better
...
Is it just our bodies? Are we both losing our minds?
Is the only reason you're holding me tonight
'Cause we're scared to be lonely?
Do we need somebody just to feel like we're alright?
Is the only reason you're holding me tonight
'Cause we're scared to be lonely?

一邊睇,呢首歌一邊出現係我個腦到
居然今日先見到你出新故

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞