點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
最後有無告到?
因為地位唔對等
bob叔唔係靠出鏡食飯
Bob叔屈佢係白票兵同串佢賣泰國樓
白兵就叫佢比證據佢幾叫有叫人投白兵,同賣泰國樓係之前嘅事同有咩問題,要討論政治就用政治論點黎討論,希望同bob叔理性討論
Bob叔係YouTube版連登,連登風向係乜佢就跟乜
講大事大非就ok,姐係黑警/港共/金魚缸雞
但要同有論點嘅人討論bob叔就好難夠砌
同樣係道左歉 公子就繼續比人屌到反皮 bob叔就叫識反省雙重標準到
其實主要係佢每次都企係大多數人撐個邊
時事社會問題個啲就好難搵位入佢,因為都冇乜討論空間
但政治就難講,因為唔係企係大多數人個邊就係岩
我屌你個老母
次次聽都想笑
因為其他人都知懷仔根本唔係靠 YouTuber 呢個身份生活

屌返懷仔佢都唔會同你泥漿摔角
睇晒成個post完全唔覺得樓主係bob叔fans
所有留言好似想扮中立引人屌鳩bob叔或者爆佢d衰野咁
真心諗唔到有咩入到bob叔 雖然佢都會錯
但唔會好似其他youtube垃圾咁死雞撐飯蓋
會認錯同反省 抵佢咁成功
鐘意你咪話知錯能改
唔鐘意你就 唔夠誠意 落井下石 整死為止
同有錢佬鬧交點駁都係輸
有冇人覺得睇佢屌人好似射雕英雄傳最尾洪七公屌柒歐陽峰
因為佢冇埋堆 不嬲自己怕 唔怕得失人 亦唔係靠Youtube搵錢
笑到仆街 明明剩係人身攻擊 跟住就講到贏晒咁
ob 叔
關咩有唔有錢事丫
就算佢今日係一個仙都冇
佢講野都係有point
有自己論點
就有說服力嫁啦
佢今次屌都係屌4樣野
每樣野都有佢既論點論證
用佢自己既個人例子去講比大家知
夾公仔機係幾咁暴利
冇話過黃藍既野

不過我有一點都有少少保留既就係
佢屌人D片垃圾
咁垃唔垃圾 都係個人既質素
阿屎D片廢唔洗屌既
正如有黃店難食咪唔食
因為佢冇做過柒事
但佢都係得個屌,都冇咩料爆
本身bob叔已經上晒岸啦
屌佢博上位咪顯得自己戇鳩,所以冇人怕明佢博上位
因為阿XXX根本就戇鳩,求其搵個人屌佢都駁唔到啦

係咪ming仔?
佢有錢 自己做嘅生意 同夾公仔嘅所謂生意 兩個級數,
一講呢樣已經收人皮
咪得差唔多樣既兒登仔先會在意囉
其他youtuber根本當呢條友智障
一邊係俾人指正錯誤就即時道歉
另一邊係死撐完一輪見撐唔掂先肯道歉
拎黎比丫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞