點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
邊有人識佢
佢話佢都有鋪 點會冇接觸過夾公仔既租客
根本租夾公仔班友就係比人昆
乜撚野分享喜悅
昆人入局就昆人入局
個個台主d租機費 上家穩賺
你就on99以為真係有得賺
我覺得以佢嘅政見偏泛民個邊
加埋咁L有錢
佢唔會好點係buy 啤梨晚報焦土派攬炒
佢好似話佢平時都係聽劉細良 神駒堆youtuber
不過我覺得佢屌起人仲勁過啤梨
最尾逼到個位係 佢一係割蓆保自己 一係認自己群埋堆人品有問題既人 佢即刻啞撚左
zero 自爆有金主啦都
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
有point有根有據喎
Bob叔就盲撐泛民個邊
想問一攞啲投票記錄出黎,bob叔仲點駁到?
屌晒你地老母!又話打國際線???民記出左國安法survey冇人講???
https://lih.kg/axjtkmU
佢有錢到廣告商都唔夠錢俾呀!
仲點搵佢賣廣告呀!
佢根本就唔志在錢!

簡單啲講,太有錢了,
好似誠哥咁,鐘意做咩就做咩!
人地係要求佢嫁
bob叔好型
我係呢兩日先認識白兵呢條友
我感想係: 笑~
因為每句都駁唔到
又唔驚俾人封殺
因為佢有錢 身家幾億以上
根本都唔駛靠痴人
其實網絡乞衣係佢見中等於攞緊綜緩班廢柴
啦,你呢啲就叫冇point冇根冇據啦
有point有根有據起碼都要咁
"我係呢兩日先認識白兵呢條友
我睇左佢XXX呢條片
佢入面講到YYY, 佢都on9嘅
事實係ZZZ嘛
我感想係: 笑~"
咁先係理性討論嘛
其實道歉時機係好重要嫁
如果bob叔係咁死撐71個啲係鬼
再拖番一星期先道歉應該已經人格破產
講撚明無廣告成份 係要屈鳩人
我真係有聽佢up乜 你呢d成功比佢洗左腦既人 已經救唔番 所以我笑一聲就算
睇佢以前煮野食果d片就知啦,完全無插入廣告,無sell野,就知佢興趣真係拍教人煮野食同大家開心share👍
就算唔講bob叔本身
有一樣野好重要

就係果班網絡垃圾係真係垃圾

仲事實道理又唔係佢地度
還擊條毛咩
咁咪黎個論點對駁囉
下下話人洗腦冇意思嘅
你呢兩日睇左邊條片佢又講左啲乜野阿

btw,你嘅兩日同正常人嘅兩日有啲唔同喎
唔怪得你想考狗啦
原來無讀過書嘅
咪俾人睇到究竟係真係知自己錯左所以道歉,抑或係見到自己啲歪理撐唔住唔情願咁道歉囉
呢頭道歉話會改,果頭就發悔氣出黎潤鳩人
有錢拍片為興趣點同拍片為搵食既人
你條爛尻Ming
叫佢同老婆返去玩69笑到噴飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞