點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
而家我地嘅對手只有中共.
因為你好難搵到位入佢 佢做youtube根本為興趣
再加上佢身家同見識關係 比佢串都係忍下算
因為知道bob叔如果真係要認真開拖
應該會比佢串到一棟都無
雖然佢成日9up
但認真個時句句肺腑之言
睇佢真係會學到野
我覺得佢成日強調世界好大
睇野唔好咁窄 👍🏻
咁岩重要光頭
不過有d驚bob叔有日會仆街
今次屌完人 個d人同佢班fans一定捕撚住條友反錯
不過有d驚bob叔有日會仆街
今次屌完人 個d人同佢班fans一定捕撚住條友犯錯
人人都會犯錯 有錯就認 bob叔先唔怕
唔似其他果班道歉都要道兩年既mk仔咁無恥
但我見白兵同佢d fans其實好唔鋸
因為bob叔夠真
做錯野就認衰道歉
係一個有承擔嘅人
佢有黑卡架傻仔
記得bob叔話幫cat girl出律師信告9個老閪youtuber
幾億身家,仲要收廣告費
係個女學生記者被黑警撞跌部相機,立場live訪問個女記者喊,bob 叔開live 話搵到個女記者,仲買咗部機俾佢啦,仲叫大家放心
Bob叔尋晚唯一我覺得講得唔太岩係電競既觀眾群
20到30好多都會睇電競不過唔係睇香港囉
最好笑既係
琴日有個自稱舊屎既經理人衝出黎柒(利申:唔知男定女)
又話唔識bob叔 又想挑機
比條友笑死
同樣係道歉
你睇下伍公子同黃可盈果堆
咪又係比人繼續追擊
要搵野屌就搵到
其實都係睇大家鐘唔鐘意
Bob 叔小心身體
其實我咁諗嘅
結婚令佢改變左好多就真
因為佢真係由一開頭都靠自己上位
無靠過其他人
其實係因為Bob叔見多識講
做咁多年人,佢以前玩開果班又係上流社會啲人
好記得果時佢有條煮野食講去朋友啲船P到
聽到啲MK妹講話唔知邊個嫁到入豪門,佢都得
Bob叔心諗咪玩啦,人地家底係點你家底係點

所以Bob叔覺得讀書有學歷同見識真係好重要
因為佢玩開果班個個名校畢業,出入上流社會
你英文好啲,出到黎社會做野人地睇你既目光都唔同啲,當然淨係靠讀書唔夠,亦都要有返咁上下見識同智商
如果唔讀書,到最後咪變到好似屋村啲49仔咁,只可以靠痴靠埋堆上位

所以Bob叔都好強調,有啲野佢做到係因為佢本多承擔到風險,又識人又攞到料,就算佢投資蝕左都無咩問題
但唔係個個background都好似佢咁厚,由其啲後生蝕左幾皮野已經肉痛

當然,最緊要係Bob叔有個好老婆馮小姐,又有個好黃既外母
夠惡夠疊水,呢個世界啲人係欺善怕惡,佢屌果班投機分子就更加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞