點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
本身有錢唔靠youtube揾食
冇利益關係自然冇位入佢
因為bob叔唔係用youtube搵食
如果係大J嗰啲
實有人話佢係踩低人
令自己少個競爭對手
因為佢啲錢係佢老豆搵
名氣唔大囉 得LIN登仔睇佢姐, 大J成1M 訂閱呀
BOB叔依家youtube班人係兩個屠次黎
首先佢係真係純粹玩youtube 唔係靠youtube搵食 個心態同其他youtuber已經唔同
其次其實你睇返bob叔背景 自細外國讀書 名校出身 呢D唔係單純靠錢可以換到 係佢個人係真係聰明 你睇佢講野都知 其他youtuber根本好難同佢比 邏輯 獨立思考 學識全部優勢過班youtuber
再者bob叔人生經歷多過班youtuber好多
簡單D講就係根本冇人係佢對手 緊係冇人有還擊之力啦
BOB叔同依家youtuber班人係兩個次黎
首先佢係真係純粹玩youtuber 唔係靠youtuber搵食 個心態同其他youtuber已經唔同
其次其實你睇返bob叔背景 自細外國讀書 名校出身 呢D唔係單純靠錢可以換到 係佢個人係真係聰明 你睇佢講野都知 其他youtuber根本好難同佢比 邏輯 獨立思考 學識全部優勢過班youtuber
再者bob叔人生經歷多過班youtuber好多
簡單D講就係根本冇人係佢對手 緊係冇人有還擊之力啦
On9
個啲頭等機票洗費等於普通人搭的士咁 洗乜收廣告
為興趣做野既人係無得輸
琴日段LIVE真係幾誇張
粗口佔左條片一半時間
Bob叔都係
不過佢唔算係喺有錢人背景成長,個人貼地好多同無名門嘅包袱
總之係捉鬼言論啦
Bob叔上次點樣屌到慕容一棟都無加潛水啊
慕容拍返片反擊完爆佢喎
唔關事 因為佢係商人 見得多大場面
所以佢知點玩 呢d係學返黎
因為講撚中曬吖嘛
大大段錄音喺度 點抵賴?
主要原因一堆三無 - 無學識 無內容 無修養
既網絡垃圾根本無料
平時圍內圍喂喂以為自己好撚勁
未見過世面 果d技兩呃小朋友就得
肯定無

8月先開始見火魔
有錢加學識 屌打班冇腦呃飯食既mk youtuber
我講得啱唔啱呀? zero
我屌你老母
Bob叔真係好難駁到佢
乜撚都勁過你
知識上 英文程度上 金錢上 youtube地位上
懷家軍世界第一
今次有份發聲既youtuber,唔計拋個波出嚟既慕容

馬田:想中立,但根本冇追過post,好多個人意見,比人問到口窒窒;想屌又唔敢大力屌,中品

伍公子:追住大J嚟咬(暗示大J人格差,仲恐嚇佢屎家軍有好多marketing朋友),講野前言不對後語,被踢爆同屎家軍其中幾人關係密切後爆seed屌人,下品

Bob叔:思路清晰,係慕容有道理既內容上再做rephrase,亦都有質疑一啲證據不足既推論,仲拋出「你一定係黃,但你都一定係垃圾」金句,上上品
本身bob reputation 就好
大丁本身同其他人有好多牙齒印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞