點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
721咪火魔
[文宣方向]利用武肺解決惡安法
https://lih.kg/2030421
因為bob叔冇利益衝突 佢唔係靠youtube發圍
屌9其他youtuber 冇得用博上位嚟攻擊佢
我屌你個老母
其實係啲柒頭蠢
一打上去果刻就輸左 你去人地台踩場點講都輸
收音細聲左點講都冇氣勢
你有冇見過館長會去人地場地挑機
你有冇見過人地打波有得揀 揀客場打
唔會 因為主場好撚有優勢
個傻仔仲要學歷 閱歷 口才 人氣 轉數 都輸 又有包袱 都想客場挑機
送頭
bob叔本身廣界都一定識唔少人
班友又係靠廣告搵食
邊敢屌
更何況bob叔都係講事實
因為佢同任何youtuber 都冇關係
本身又有其他搵錢方法
唔洗埋堆唔怕得罪人唔怕冇job
又唔會有黑歷史比人挖
緊係永遠有佢屌人冇人屌佢啦
bob叔本身廣界都一定識唔少人
班友又係靠廣告搵食
邊敢屌
更何況bob叔都係講事實

bob叔 個咀算唔算 有個啄
個咀有個啄 係會屌到人死死下
係咪唯一一個開地圖炮嘅YouTuber
仲要真係收到人地皮

隻乜撚嘢zero後尾把聲好似就嚟喊咁
我屌你個老母臭閪
郵輪公司邀請嘅話佢會講明
之前佢岀完條CX片有人cm話佢賣廣告
Bob叔屌返佢係賣廣告就唔會屌CX啲嘢難食
除左笑佢似壞仔根本冇野可以講佢唔係達狗個類要睇錢做人 甚至marketing都唔洗做 自己想up乜就up乜
佢d表情真係好生動 唔做演員哂咗
伍錫進
叫雞d黑歷史都講埋
老婆仲係廳

己經冇野入到佢
送架車比立場個下,型撚到

懷仔勝在係有錢得黎貼地無架子,有錯又會認,同埋真係有學識有見識,又肯分享,唔會收收埋埋講啲唔講啲

有幾多有錢人可以做到咁親民?我仲記得佢講埋自己都係得個幾億身家

好撚掛住佢教煮飯
因為唔靠views 開飯 放膽屌
因為Bob叔出咁耐片一直都好撚正氣
根本冇位比人入
要加上佢講嘢真係好有Point
之前慕容公子咪有還擊過囉

聽人講琴日白兵直播怒屌bob叔 其實有無人知佢地有乜牙齒印???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞