點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
Bob 叔以一個局外人身邊評論
YouTube 界佢係一個同人吹水嘅人
無任何同人有利益關係 收集大眾資料再屌人
完全無私人怨恨 屌都屌得過癮
因為bob叔有錢

講完
捧殺
成件事我淨係見到一邊有錯就即時認同道歉
另一邊就撐一輪見唔對路撐唔到先「誠心」道

件事明明好簡單,但硬格件事複雜化再自行解讀就以為好有道理
lihkg仔質素
本來嗰兩個老閪不斷人身攻擊cat girl
一聽到有錢佬出律師信即刻宿番個龜頭啦
老閪個live淆L到
其實啲白兵撚真係好撚好笑
開口埋口鄙視連登,然後咩post都要陰啲陰啲滲入嚟宣傳其實wfc隻白兵講乜撚嘢
Bob叔千祈唔好同條友傾唔撚想畀佢賺view
咁都唔知仲話係bob叔fans
全民文宣日 Share文宣出去呀

兩步share文宣
入去揀張圖 㩒share去whatsapp 就可以send哂俾親戚朋友同各大群組
https://swallowlife.org/lennon

「誠」唔誠心 就「你覺得」「你見到」

有道歉就有道歉 冇道歉就冇道歉

又分「淨係見到一邊有錯就即時認同道歉」
同『見唔對路撐唔到先「誠心」道』

咁樣又算唔算「硬格件事複雜化再自行解讀就以為好有道理」?
自己拎黎柒 以為你咁講人地就嬲
唔知人地自爆過身世
走去玩人身攻擊
欣賞佢正直
估唔到有人會聽呢條撚屌
睇過佢女權條片
啲咬字差到好似唔差廣東話咁
仲要比酒神巴串到一棟都冇

咁勢不兩立就轉第個forum啦
係bob叔post宣傳白兵好冇禮貌
由細到大父母同老師都教有錯就要認而唔係推卸責任或者死撐
事實上佢兩位係fb/ig第一時間出黎係盲撐,卜叔就係直接認錯
咁可能你又見唔到呢啲啦?
咁睇黎你去少次旅行,睇少場戲應該買得起樓
幾個月黎不停係到開post抹黑人
之後話咁勢不兩立就轉forum

個post嘅題目話對手冇還擊之力
咁依家有人還擊啦,又話宣傳

做咩事
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請推post及分享給身邊黃絲朋友

聽日, 港島, 巴士站
熟港島巴士線既人快D俾個number同總站位置
https://lihkg.com/thread/2030973/page/1?post=1
邪教徒真係cls 言談又不斷用睇佢個d先有質素 反佢個d人on9黎洗人腦 總之佢地一定岩晒
話時話 我睇沈旭暉 聽過佢想邀請白兵做討論 可能想屌柒佢唔知白兵有冇膽
Bob叔講屌你個老母臭閪都順耳過人
乜水嚟 唔想入
伍公子真係鄧炳強2.0黎
咁耐以黎剩係提過一句我不認同細b/屎 比著平時佢開左人波好耐 一係唔知人地有乜錯
我怕白兵唔撚明沈旭輝講咩
我嗰條未證實唔work即係work啦
嘻~
老實講我都屌得柒白兵不過永遠邪教最勁都唔係教主 d信徒先癲又癲又疊馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞