點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
公子道歉有骨 Bob叔做到好真誠
差好遠
佢扮黑狗發癲好撚似

爸爸……梯形面積點計呀?

唔撚識呀屌你老母!
咁e下係究竟係真係知自己錯左所以道歉,抑或係見到自己啲助證撐唔住唔情願咁道歉?
感謝巴打親身示範
我都驚
但好撚好笑

留埋執BB鬚 我數鳩毛都密過佢
著埋件閪褸 以為自己孫文咁撚樣
算鳩數啦 佢個道歉係你先收貨架姐
扮中立 其實就係屎家軍 陰d陰d幫屎家軍洗底 講收政府錢冇問題 大J都搞過利益集團

柒撚哂駁唔到 比人標籤做屎家軍
就出黎道歉就話自己掛住護fb 冇屌柒細b同屎萊母 係比憤怒衝昏頭腦
咁就當完左件事

咁你幾時出公開聲明屌柒佢兩件友呀?幾時出聲明割蓆呀?
淨係講自己冇譴責就算 咁幾時譴責返呀?

同鄧丙強講popo做野不理想 對唔住 有乜分別呀?又冇懲罰 又冇公開屌柒 又冇割蓆咁你地都收貨覺得鄧丙強冇問題呀?
佢一日唔同果班屎家軍割蓆 唔公開屌柒細B+屎萊母
就預左比人標籤做屎家軍成員
唔好諗住話下佢地D片係垃圾 講埋呢D無關痛癢既野 就當唔係屎家軍既人
咁你要由1:02開始重聽喎
個論點咪就係
1. 要話佢地叫人投白票嘅,請比證據
2. 要攻擊佢地就應該攻擊政治嘅嘅point,而唔係之前嘅職業
話緊左邊果個
廣告老鬼轉數快,人哋度橋咁多年,同咁多大客deal,諗野嘅層面高幾班。最重要呢的人叻,兼夾正氣,句句理直氣壯。
用你邏輯咁講,bob叔live係咁屌人又係唔係mk仔唔夠人打走住屌?

Btw, 1:43:27~1:44:38咁樣唔算走住屌啦?
https://youtu.be/P91OfD9Bx4A
Bob叔平時近邊啲人呀 緊係有料
https://youtu.be/ClLJPH1W3-Y

42:22開始話BOB叔只係一個智商有限嬌生慣養既二世祖
驚乜鳩啊?呢度係連登唔洗講道理,人身攻擊、汁連登口水尾屌人又過千正皮了唔講了,一陣又俾班連衛兵統戰
講真 有興趣揀黎接下姐 但都唔會係佢收入main stream 即係好似佢條channel 你知道monetized左 唔通因為疊水 就條條片都唔開營利咩 接下d佢有興趣 而有質素既廣告其實ok
係反而宜家rock gor 仔接埋d柒野 消失左幾個月
唔知做乜鳩呢 有無巴打知
bob叔的確本身家底唔差 但絕對唔係咩二世祖 佢有咁多錢真係靠自己實力
心胸咁狹窄都唔會行得遠
見到下面有人講左個事實出黎咪認錯囉
岩既,個主題駁唔到咪啄其他野出黎無限放大囉
因為無藍絲思維,想睇BOB叔大戰陳百祥

可能Bob叔係外國大,啲鬼佬不嬲利用道歉黎發功有一套
是但啦
你自己去開白兵post討論
屌完屎家軍到白家軍
好撚精彩
岩啊 所以正如我一開始講咁
其實有冇道歉喺要狙擊嘅人眼中根本冇分別
「要搵野屌就搵到
其實都係睇大家鐘唔鐘意」
「個主題駁唔到咪啄其他野出黎無限放大囉」
你唔鐘意某個人 e.g.伍公子
就容易先入為主相信所有對佢不利嘅嘢 e.g 你幅所講挑機圖

根本就唔係討論件事 係想做某個人
然後搵嘢合埋化自己說話
選擇性放棄思考
lihkg仔質素
入到學堂未
呢段真係超正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞