點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
出現了
有無link
留名想學嘢
我屌晒你班智障壞仔fans

點解連登仔咁鍾意d樣衰youtuber?
https://lih.kg/2030491
Youtube埼玉
為興趣拍youtube 但係喺youtube入面最勁嗰個
個學生相機唔記得爆左定比有偷撚左
BOB叔即刻聯絡買返比個學生
本身形象問題
大J本身都有做過啲鳩嘢(但佢絕對係黃)bob叔真係好正氣,冇人質疑到
送架車比立場個下,型撚到

懷仔勝在係有錢得黎貼地無架子,有錯又會認,同埋真係有學識有見識,又肯分享,唔會收收埋埋講啲唔講啲

有幾多有錢人可以做到咁親民?我仲記得佢講埋自己都係得個幾億身家

好撚掛住佢教煮飯
bob 叔:捐啲錢比立場啦 佢哋無車好慘

過左幾日再live:捐左40萬

我跪左係度
個學生相機唔記得爆左定比人偷撚左
BOB叔即刻聯絡買返比個學生
因為bob叔咩人都唔撚驚 你試下你有幾億身家講野都可以咁
BOB叔果D review真心可以信, 冇廣告成份
利申: 行家+BOB叔Fans, 有嘗試過搵BOB叔出廣告, 但係佢覆都唔覆我
同bob叔打開交道果班都係想搵佢錢既金融精英
呢啲咁低層次既騙子點同佢鬥
因為劉鳴偉講嘅範疇同bob叔唔同
劉鳴偉係講年青人唔儲錢所以買唔到樓 但佢自己根本儲唔儲都有樓
我印象就係71攻入立法會果次
bob叔出post 話confuse點解依加呢個時候攻入立法會 係咪有鬼咁
果次讀書單野 moyung咪拍咗條片還拖囉
Bob叔講野直腸直肚,你話佢好客觀我自己就唔覺,但佢一定係正義唔會埋堆奶人鞋底個啲。

慕容公子咪無道歉囉,仲出片回應添。不過個次我自己就覺得道理係慕容到既。有道理怕咩駁,就係啲人無道理先比Bob叔屌一屌就死狗咁出嚟道歉啫。
ching係咪白兵fans??
我見人話白兵直播怒屌bob叔?? 佢地又有咩牙齒印??
有睇佢啲片 但好少睇佢live
唔知係咪年紀比其他KOL大啲嘅關係
感覺到bob叔屌人有種殺氣 其他人無
我懷疑bob叔有聽啤梨晚報
最近最深刻係佢同慕容講:
唔係你拉攏我,係我認同你
好鬼霸氣
其實佢都係針住個幾樣野屌姐
但零製作條柒頭又要政府口吻又講埋啲官腔帶人遊花園
又扮自己一個搞咁又唔肯認係同幾個人一夥
咩撚野叫兩邊既當事人商量緊道歉單野
即係班女俾人笑完做雞之後當冇野仲要幫對面諗埋需唔需要道歉呀?
道歉依啲野係做錯個邊單方面做架嘛
拉埋班女唔知做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞