點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
其實佢冇大講達哥
只係講左一句
達哥唔係藍,達哥係柒
唔怪得伍乞兒聲都唔敢聲 原來bob叔係廣告界識人 隨時可以封殺伍乞兒

大師wo 咪又係見高拜見低踩 又玩埋堆 同普通屋村童黨冇分別
伍乞兒條柒頭真係粒水
係咁講屌你老母
好似d MK仔唔夠人打就走住屌
應該去唔到封殺咁大影響力
只係知個業界發生緊咩事
唔使理佢哋
之前同佢講認真討論 發現佢哋來來去去得幾招
就係話你睇唔明 就算你講咩都話你講嘢無point (佢哋就覺得自己好有point果下好笑)
一係就拎啲濕鳩邏輯出黎話自己邏輯幾好
白兵以為自己思路高人一等 令到佢啲信徒都以為自己係特別勁好撚on9
其實佢解釋到點樣武裝起義未?
其實上面幾個POINT 我覺得都係其次
重點係BOB叔既言論夠貼地
雖然有錢 但無銅臭味
言論接近正常人思維 唔偏激 同時清晰
又唔會俾人SPIN
呢頭講人淨係識人身攻擊
佢自己咪一撚樣
特別係左邊條撚樣呀
有無睇過個慕容反擊條片
佢反擊完 阿bob潛返轉頭喎

可能阿bob叔對你黎講係好勁,成日屌人都屌得啱,但佢個次真係屌錯左,比慕容駁返。
自己去搵片睇下啦

另外,似係你無讀過書喎,講嘅野都無反駁point,淨係一黎就攻擊人。

講真 你想搞革命,其中一個要素係有槍權,
獲得槍權嘅辦法一係外國走私入黎,一係入去做狗。我唔明白有咩唔可行?
講利,成功左有槍權有實權。
講弊,失敗左最多都係損失千幾人啫。況且就算我地唔加入,依然會有其他藍絲港豬加入。因此就算我地黃營杯葛狗隊,唔考狗,佢地都唔會有損失。

但假如我地唔加入,狗隊就會收生不足咁就可能另計。但呢樣可能要遲下睇下一期收生情況先知。

有意見就直接講出黎討論,唔係下下就直接話人無讀書、無腦、乜乜柒柒人生攻擊而唔係提出論點反駁。
學下尊重thx
其實BoB叔 最重要為人夠真。乜嘢都可以同你吹
大J 唔會做到呢樣野。所以Bob叔live入面都知大J係有古惑野。不過罪不至
我覺得大J的確係有幫香港做過好多野
不過講真唔洗幫佢造神
佢始終有一個私怨缺點。
就好似啲人辦公室政治咁
係公司入面佢好似冇乜所謂 乜都做
你做佢同行。如果一做錯野。
佢就會插你一刀上位
佢呢種人唔會比你搵到佢痛腳。
如果有人懷疑佢 佢都會好聰明
即刻做返一件為香港既善事 轉移話題
不過大J做YouTube 之前返過寫字樓
識玩呢啲嘢好合理
而Bob叔唔會爭呢個YouTube 一哥位
已經贏晒
馬田係嗰種講嘢要慢慢諗慢慢講嘅人
急起上嚟就會1999 佢係Bob叔live嗰陣聽到我都1999
起底 垃圾 blocked
始終大J靠youtube搵食 bob叔youtube為興趣
即係好似番工有人好緊張份工點都要保住自己
另一個人係打風流工 唔岩聽咪串下你射下波
試指下有咩講得唔啱
想聽下

試下唔好當唔啱心水嘅野就錯
波叔只係等你地嘈完歸晒邊先出黎抽水..
因為都歸晒邊水落石出 咪點屌都立於不敗之地
唔明有咩好吹奏...
因為上左神枱
唔關馬田事又要做炸兩
畀人屌都好正常
係 佢自己衝出嚟柒
叫慕容條仆街仔出嚟講清楚啫
之後就可以同zero條傻仔引蛇出洞先係重點
講事實屌班垃圾姐
其實馬田係miss咗個point
的確屎家軍唔可以喺成個youtube界一言堂

但係佢地喺電競youtube上面係一定要埋堆先有得生存(因為佢地喺電競界上面識咁多sponsor)
唔係佢地就可以好似啲MK咁唔妥你就可以成班杯你等你喺電競界生存唔到

講真,如果馬田覺得咁都唔係有問題
咁我都唔知講咩好
其實bob叔正係係咁

屌你老母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞