點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
一個上左岸唔洗做既有錢佬同一個打工仔你話邊個多啲弱點丫?
根本bob叔就無敵既
劉鳴偉夠有錢,講幾句比人屌佢離地屌到反艇
郵輪飛機都係佢自己出錢㗎
佢好早已經講明youtube 係興趣唔係賺錢
有見識又有風骨,無包袱
咁多個億都唔志在果少少廣告費啦
佢有錢得嚟睇得出係真心關心我哋
得懷仔/熊仔頭未做過連登過街老鼠
公道d
仲有好多其他既
但係要識揀
你試下
佢成屋都係錢 告到你仆街呀
佢得鬼閒理呢d網絡垃圾
因為影響唔到佢搵食
純粹係驚d中學生被洗腦
我覺得反而唔關本身有冇錢事
係佢本身channel獨特,冇乜太close既競爭對手
講煮野食,有好多其他YouTuber做緊
但佢自己既9up/評論時政/溝女經/海歸經歷係其他人做唔到
郵輪/飛機片更加冇競爭對手

但大j d片就多競爭對手
仲經常同屎家軍用埋同一個飯碗
d打機片/開箱片係極類似
所以仇口自然多
懷仔真係唯一一個冇人夠薑郁佢既youtuber好多kol可能為咗搵食癡埋屎家軍度,或者怕咗佢地,但bob叔根本唔係靠youtube搵食,佢本身已經疊水到成個屎家軍加埋都唔夠佢嚟,洗撚淆班契弟咩
唔洗靠youtube爭廣告
bob叔睇野好清晰 雖則唔算講得十分流利 但諗既野係十分合邏輯 你唔會駁到合邏輯既說話 你只會兜圈或講其他野回避bob叔問既問題 好似琴晚馬田咁
可能因為佢唔係靠yt搵食 單純當興趣 完全唔驚係呢個圈子既利益衝突
有錢講乜都啱
仲有加上bob叔根本玩youtube 真係玩架咋
佢根本唔會買你怕 因為佢唔係靠youtube 維生
因為bob 叔係局外人只係指出班垃圾既不是
得佢屌人人地咬佢唔入
因為youtuber 一為名二為利
比人攻擊就無非覺得人同佢爭名 利
但bob叔大把錢真係得閒得濟
佢地咪啞晒唔識駁
定係因為班屎家軍靠班細路搵食
驚出唔到街同冇人睇所以唔敢屌番轉頭

而bob叔就屌到比fb禁言都要繼續屌
佢既受眾都係18+所以冇野唔屌得
BOB叔除左無利益上既考慮之外
人生閱歷贏班小朋友好多啦
班小朋友呃小學雞就得,
BOB叔做咁多年人見識又廣博睇穿曬佢地意圖啦
最慘係佢玩玩下都勁過有D所謂全職YT8好多倍
咩人先會睇白兵
夠大聲 誰大聲誰贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞