點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
白兵教徒
班網絡垃圾 平時相處既人9成都係同自己水平差唔多/ 更差既人 ,
而佢地對開既觀眾又係D 中小學生,
拍片又要就住就住,
自己水平都唔方提升啦, 仲要唔知有冇下降到
見到個呀屎屌大J條大片仲係停留緊中學生處事方式就知咩料
而家比個成年人屌到反皮, 佢地根本冇能力去應付
佢一撚定唔夠膽inbox沈生
不斷用睇佢個d先有質素<<有冇例子?
點樣總之佢地一定岩?叫你攞佢啲point出黎論點對駁,大家討論下,咁樣叫做佢地一定岩?你又攞唔出佢講過邊個point你唔同意,淨係不停話洗腦洗腦
白兵又中! 大師又中!
你個個白兵乜柒論點都靠美國佬
串d講句 我係搵人黎支持 我都支持同美國政譠熟d既泛民/本土眾志啦
你個白兵就靠9up 人都唔識多件
齋講政治論點 政治可以小至市政,區議會個d 咁個d緊係市井之徒都有能力討論啦 夠貼地咪得
但大至宏觀政治>國際關係 白兵成日講中美角力個d 又話美國佬係咪都會打架啦 又中!個d 國際關係呢d野你無人脈 學歷 歷史知識 睇好多書 係好難有說服力 齋靠自己認為係岩就係岩個d邏輯推論 真係on9 你睇下沈生同佢有乜分別
舉埋例子比你 咁撚多人評論中國會點行棋 除左明居正中得比較多 其他kol都成撚日估錯啦 政治d野唔係你個白兵話咁易就咁易
有錢就是任性
bob 真係好撚正
發現自己有錯之前 據理力爭就算係盲撐?
發現自己有錯之後 即時認同道歉咁又算唔算係認錯?
要追擊一個人
唔出聲=潛水
出聲=盲撐
道歉 冇屌曬所有野=唔夠「誠意」
道歉 屌曬所有野=割蓆牆頭草

咁可能你淨係睇風向吹邊 吹到就係點都要做死人啦
原來因為係自己朋友所以要力撐就係據理力爭
唔使咁激氣喎,又唔係話緊你
出得聲自己有佢道理啦
佢有講錯咪指出佢錯處再講囉
理虧就認錯道歉 理性討論就係咁㗎啦
唔係因為佢係邊個 「你覺得」佢點樣點樣
「懷疑」背後有原因先出聲
咁多冇證據 得個講字
之後拉落個人嚟講再人身攻擊
咁咪變咗批鬥 狙擊囉

唔洗小學雞 話我激氣乜乜乜啦
有道理要討論 講返件事好過啦
唔好話佢敢唔敢呀 係佢夠唔夠料同佢鬥
人哋沈旭輝咩人咩底呀
白兵連幫人含鳩毛都無資格
白兵陪埋佢班弱智fans圍爐打飛機就夠玩
班毒撚同陳雲伍公子一樣 都係聚埋啲弱智人士做信徒 扮勁自我感覺良好
白兵成日話講政治唔關學歷事 市政/區議會/民生個d就真係未必 例如做人夠貼地都贏到支持 唔出奇
但係講到國際關係 中美角力(白兵成日提)個d點會唔關學歷 歷史知識你又要識得多 是但一個terms都要讀好多書睇好多研究
唔係講d google到既野就得 on99
姓黃果個咪講左因為舊屎係佢朋友所以點都撐囉
你要扮盲無計架喎,都唔明你咁上心做乜
我一直都講緊有錯就認左佢,死撐一輪先道歉你覺得無問題咪無問題囉,我又唔會逼你認同我
其實政治要深究都有排讀
淨係民主呢件事已經可以好複雜
白兵呢啲只可以叫分析時局
其實講政治本身個個都講得 但白兵覺得佢係最勁最高質最有point個個 其他人都係廢
所以姓黃果個咪要認錯道歉囉
幾時有扮盲呢?
我就一直講緊有班人班批鬥 狙擊
要人道歉 到道咗歉又話唔夠「誠意」乜乜物物
重點係 根本對人唔對事

係你炒完車係都要跌落地揦返拃沙話乜
「個主題駁唔到咪啄其他野出黎無限放大囉」
咁我咪同你就返個主題討論下囉
講d正常智力都講到既邏輯又叫上心?
咁真係辛苦你 其實唔需要夾硬覆
其實大把人好過佢
佢兩條友兩個幾鐘內容水份勁多
仲有個女人直頭係廢到無論,鬧人都唔識
未聽過
個馬田 果晚其實做乜撚
Bob叔屌尻班人個理由都講左幾廿次
佢仲係撚咁糾纏落去
你就唔好係度打稻草人 講到全世界逼害你教主先
「唔出聲=潛水」係呢個case係唔成立 因為係呀啄地雞自己撲出黎護主/花,唔係比人夾硬捉佢講呢單野。
所以唔好講咩唔出聲=潛水,事實上佢反而係衰多口 乜都啄一餐 自己撲出黎出聲先比人狙擊 唔好倒轉因果

「出聲=盲撐」事實都證明左佢真係盲撐,佢講到明自己係護朋友

「道歉 冇屌曬所有野=唔夠「誠意」」
咁佢真係唔夠誠意WO 佢話明白自己錯在冇「未有對他人侮辱女性的言論,以及不道德的行為,表示譴責」
咁係咪講左自己錯係邊 就叫冇事 唔洗去補救架呢?
姐係阿鄧炳強同你講完 我地承認POPO做野係不理想 咁就完得 唔洗懲罰 譴責 報告果D野 你會覺得佢好有誠意?

「道歉 屌曬所有野=割蓆牆頭草」
拿 呢個明顯係稻草人 件事都未發生 你就假定連登仔會咁樣回覆 你有水晶球預知未來? 咁不如預知下期開乜6合彩號碼比我
你講嘅教主係指邊個?黃毓民?
唔係好明今次件事同黃毓民先生有乜關係
可能我睇漏咗 煩請補充有關資料

事實上我所講聲「要追擊一個人」
並非單講今次事件
而係講緊lihkg風氣

護朋友係咪就=盲撐?
護朋友只係一個出發點
個人認為要睇佢撐乜 同 有乜理據
理虧自然應該道歉

至於有冇「誠意」就個人判斷
你覺得冇 佢覺得有
不過作為一個KOL係咪有責任就每一件事表態?
你自己上面都話伍公子自己衝出來啄係有問題
咁你又點解會覺得佢應該就其他爭議事件表態?
但你竟然要求佢做更多有問題嘅事?
咁講法唔係自相矛盾咩?
期望一個抽KOL就花生事件作乜補救?

你咁都拎警暴問題比 成件事就錯撚曬
公共性同合法性及道德層面都差好遠
咁樣比較直程就係類比錯誤
麻煩你自己諗清楚

「道歉 屌曬所有野=割蓆牆頭草」
呢樣野係我睇其他post討論中部分人講嘅嘢
係已知事實(可以留意下其他post)
所以並唔存在打稻草人
因為件事已經發生只喺呢度

btw打到呢度先發現你所講教主可能係指伍公子?
(可能誤會你 如果唔係請補充)
而你當咗我係伍公子支持者
但事實上我並無支持過佢既行為
我只係就部分已發生既事 去講我觀察到乜
你當我係伍公子支持者為前題咁講
其實唔係正正打緊稻草人咩?
「同樣係道歉
你睇下伍公子同黃可盈果堆
咪又係比人繼續追擊」

你提出呢樣野,咁咪解答番點解兩者道歉既效果唔同囉
你又要一直扮唔知定唔明,唔知以為講緊你自己咁
我柒左有師兄提我我咪即刻認左囉,你又好似執到寶咁話我拿番咋沙,唔肯再點應番你自己個話題
當然你要繼續啄番我炒左車絕對無問題架
要搵野屌就搵到
其實都係睇你鐘唔鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞