點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2866 Like 33 Dislike
開LIVE 有冇萬幾人睇?
[捉鬼]大J : 打狗車個D鬼黎,身上有哂記認!
https://lih.kg/1506846
睇還睇,唔好學咁多粗口
因為bob叔有錢
冇記錯到點零鐘嗰陣都有差唔多兩萬人
因為佢冇私怨又冇利益瓜葛,唔會想特別煮死邊個,亦唔會話想保邊個以事論事,加上頭腦清晰。有時冇咩朋友唔係壞事識咗啲品德有問題嘅,到佢出事都唔知奶定屌好。
同琴日輕輕講左一句已經製造左個高低之分
仲要佢唔係show off講先好野

唔記得點講,但個內容就係
屎家軍就收人地租機既租
佢就收屎家軍既租
(當然意思唔係話佢租舖比屎家軍)
走地雞 啄啄啄 啄人上位
屌到啪啪聲
[行動post]524 出去行街嘅入一入嚟
https://lih.kg/2030310
仲好記得之前有個女學生記者俾差佬推跌,整爛咗部相機,然後喊晒口。

Bob叔第二日即刻叫個記者inbox佢,送過部全新嘅俾佢
佢話佢係舖主
自己本身都有收租
有放租比人
所以好熟悉d舖主(姐係屎家軍)既心態
所以識得人多冇用,有利益就哥前哥後既酒肉朋友 冇利益就啋你都罷就,倒不如淨係留一兩個肯交心同冇利益瓜葛既真朋友
人地回流返黎香港有讀過書架屌
bob叔親身話你知
做佢員工比佢照肺絕對唔係一件過癮嘅事

利申: bob叔fans 好多年
睇到眼濕濕
佢叫阿妹唔洗喊,留個聯絡資料比bob叔,一定幫佢搞番掂佢
呢個真係笑左出聲
因為佢根本唔係為利益
我岩岩睇, 佢開頭食住煙 diu 人...
好似老細開左skype diu 9 我咁
女員工應該冇事
咦呢個有興趣想知
可唔可以講多少少
係咪剪片剪得唔好會比佢問候娘親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞