點解bob叔次次屌人屌到咁甘,但對手永遠無還擊之力?

415 回覆
2861 Like 31 Dislike
之前條mk仔慕容有出片反搏佢 老老豆豆都幾岩
bob冇需要上位
班街童愈還擊愈臭朵愈窮

又冇正當性

當然心虛
龍門咖哩汁好撚難食
難食過屎
但唔代表唔係黃
原來白兵已經屌緊bob叔
https://www.youtube.com/watch?v=3cVOyMTndF8
屌鳩伍狗真係好爽
點解今時今日你仲係木契咁
不過bob叔串鳩佢個樣,驚佢畀對家fans入
Bob叔本身咁有錢,唔需要靠youtube養家
屌人都唔駛就住就住
其他youtuber仲要靠fans搵食,有制肘
走住屌隔離個傻閪,主人未講完就喺度吠
左邊個隻乜水 條片2分鐘佢淨係識講粗口完全無論點 右邊講完左邊就講粗口句粗口或者輕輕講句佢無和一和
Bob叔好似話英國趕番來都係為左簽7位數票 宜家又爆埋有鋪好少有錢人好似佢咁正氣得來又肯為民請命
屌 一樣諗法
8位數呀
不過asahi香港代理好似都係紅底
因為俾佢屌果啲,其實自己都知自己笨柒
btw 泰國樓係咪外國人最多有49% 之前睇港男入贅手冊話要泰國人own最多
淨係有錢已經贏咗
因為你無可能抹黑bob 叔話佢收錢做嘢有陰謀
而大部分人包括支那,最叻個招都係指摘你背後有咩利益去ko 你,但此招對bob 叔無效
撚到果個乜7 zero衰過狗
係咁唔方便、處理緊、跟住又暗串慕容
懶中立懶理智,好撚垃圾
明眼人都聽到佢歸咗邊
因為佢有錢
俾到人一種唔駛為錢出賣良心嘅感覺
其他人講乜都好 都可以拉去話利益同賺錢

之前d live 已經有講,樓,地鋪 都有
第一Bob叔夠真
自己咩都肯同你講
包括喺外國玩女人smoke weed等等
同埋佢玩youtube係為興趣,唔係為出名
唔需要埋堆,所以個人冇掣肘
做錯事亦即刻道歉,所以對家好難搵到黑材料入佢
最重要係是其是非其非
就算係黃係同路人做錯講錯佢都唔會偏幫
好似live都有講大J之前講廣告費個post係over左

第二Bob有見識
本身Master學歷,學識夠高
又做左咁多年生意
閱人閱事都有番咁上下水準
你唔夠料去同佢講隨時比佢
好似隻Zero講點樣Sell夾公仔機嗰陣
講完Bob叔即刻冷笑再笑鳩佢咁Sell唔Work

第三Bob叔有人脈
唔講Business嗰啲
本身佢就係廣告界出身
老婆又係廣告創作人(唔知轉左工未)
對於Youtube啲利益關係都有認識
最早好似係荃灣
好快有人出黎屌bob叔㗎喇
反正屌人根本唔洗本
如果Bob叔出Live講泰國樓騙局
我真係會笑出嚟
駁吾刀
屌到達哥反艇
達哥有一定知名度,大是大非下
應該要回應自已fans,出聲表態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞