[ViuTV用心良苦呼應韓版1.5小時大結局]Hotel del luna德魯納酒店 (18)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我知呀,純粹買幾隻試
Fresh我都有兩枝
係呀 個隻係fresh 個廣告拍得李知恩好靚㗎
Fresh加melona雪條同7up都幾正
你可以google下,好似有酒味既奶昔
比例好似係1條melona,一燒酒杯fresh加半罐七喜
睇到想即刻買set試
好吸引喎 呢隻雪條邊度賣 7仔 惠康 好似無㗎喎
不過唔知點解同珍九拍對手戲啲人都冇follow 珍九
慘慘豬
百佳有
傾傾下傾到要買酒飲 真心癲小道消息iu代言埋香蕉奶 其實都唔係小道 因為有工作人作爆咗佢拍廣告相 但未出街 加埋iu代言埋三多水 睇怕飲咩都會諗起佢
唔怪之得 惠康原來無
有香蕉奶都會買㗎 所以我咪話我自己short 咗囉
有呀,普通野黎

平時放題都好鐘意食
有埋圖 知道點整
放題有melona?
好平,平時買一盒放屋企咋我
咩呀
Irene iu應該同一間酒廠架喎
Irene上一任代言人
iu今代回歸
都唔係嘅 我都冇諗過自己會因為iu重新聽kpop 上網買佢啲專輯 限量版嗰啲炒價炒到過千都照買 仲買埋演唱會應援手燈 不過上年冇嚟香港開演唱會
但我發現其他演員同過珍九合作都冇fol佢
姐係絕對達令咁 女主男配同其他演員都冇fol珍九
係 中殿娘娘都冇,合作嘅男角洪宗玄都冇,但洪宗玄同女朋友有互fol 慘慘豬
人緣not good ?
搵個唔飲酒既人代言
好似話轉咗之後跌股價
Irene好慘
https://youtu.be/JMHlOaUEQdw

毒下大家先,睇玩張社長幾勁
*睇下
可能佢太後生 佢仲讀緊書 我都想知
都係個句
入坑太遲

平心而論 港場唯一好地方就係會唱廣東話歌
論氣氛論翻譯論音響論長度 論埋價錢其他地方都好過香港
食埋炒連機票隨時都係同香港食炒差不多
利伸睇咗兩年台場 唔敢韓牛 娘娘打牛咁落力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞