[ViuTV用心良苦呼應韓版1.5小時大結局]Hotel del luna德魯納酒店 (18)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
所以李知恩真係有一種吸引力 呢種靚 係氣質的靚
一首叫All with you
一首叫All about you
我對佢印象仲停留咗10年前嘅國民妹妹 即係good day同睇dream high嘅時候
個樣好韓國,但唔係d整容樣,好有氣質
民宿係佢真性情,呆呆好可愛
如果韓國搵到佢地再拍 咁呢D就係伏線

世事D嘢 好難講的 話唔定首爾個展覽多人睇 到時就同講法 即刻拍第二集都唔定
努力左兩星期希望大家鐘意
呢個正正係早幾晚想講但當時唔講得住的諗法
下星期冇iu喇冇曬做人動力
又唔係無機會相見

只係個編劇唔俾你睇到 咪求其整幕夢中見
但係到星老死左,IU又自己一個又要幾多年
2015年後係靚 再之前的戲就無咩留意

爛劇都好似有 造型整到佢好肉酸
本身都冇乜波路
鬼影變幻球
不在乎天長地久 只在乎曾經擁有
呢句真 但樣都夠哂啦

我下載wallpaper 都覺得係 但你俾我揀 S身型 定 女神仙女樣 我就揀後者
今世就係今世
下世就唔同了 今世始終冇一齊有種遺憾
如果個設定係行完橋即刻投埋胎 基本上好難撞到
好想去
屌你老母中國肺炎
我都想去 但呢個時勢 澳門都去唔到 仲想去韓國?
岩岩睇多次(from viutv)
唔好意思

一個hints, 佢地會重遇
理由係, 幫延宇遇上公主
2號同佢講左句, 你又亂綑姻緣

我理解1號果句野係, 如果只靠運氣, 茫茫人海唔會遇到, 所以話佢地傲慢同自負
不過如果有3號幫手另計
各神之間做既野, 唔需要妥協或同對方交代, 有各自意識, 所以最後先集齊到5個人

所以我最終決定係會再遇到
同意
想問吓ching你哋點知麻姑神係幾多號
睇佢劇入面出現嘅次序
故事係暗示會

但編劇無放出來

成套劇有一個message 一切由上天和神命定

因果 報應 輪迴
唔明
即係1號, 覺得佢地唔會遇到, 因為機會率太低同茫茫人海
但3號, 間接表示緣份未斷

係劇中
3號負責愛情既, 所以咁推論, 會再遇上吧
只係太殘酷 人世間有太多痛苦事 結局其實可以令人開心D
啫係,邊個出現先,邊個咪第幾號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞