[ViuTV用心良苦呼應韓版1.5小時大結局]Hotel del luna德魯納酒店 (18)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
想睇IU上山掘薯仔食
條橋一個人都無
暗示德魯納酒店已完成任務
滿月作為德魯納酒店最後一位客人走

如果係歷史時間走,條橋唔會無人啦
好想睇仲要邊食邊滿足咁屌人
咁諗真係會開心好多
總知燦星同滿月一定會再見 辛苦我珍九了
有冇人一開始覺得呂珍九個樣好怪
三尖八角
唔係樣衰但絕對唔係靚仔

但越睇越順眼
去到中後開始覺得佢幾襟睇幾有型?
佢係我架 我覺得係一開始個妝同髮型問題 利申有睇開佢拍戲 呢出戲一開始唔多襯佢
最初係

佢套西裝有影響

有D人著西裝 如果裁得好 加埋髮型 係會唔同哂
IU 咁多個 look
最鍾意就係喺遊樂場想整死公主 嗰個長髮一邊,耳環一邊嘅高貴冷艷造型
同埋去左奈河橋送走清明時,具燦星幻想佢叫佢去食麵 紮孖辮戴牛仔帽拎袋仔嘅嬌俏造型
仲有就係喺圖書館搵具燦媽嗰個藍色牛仔褸配牛仔短裙,加埋頂網織軍帽
講起西裝就諗起套豹紋西裝
我係男
所以一開始會覺得點解搵呢條友做主角
又唔係靚仔

但真係越睇越順眼
幾襟睇
李知恩成套劇每個look 都靚
我係女仔都同你exactly 一樣睇法
不過佢衫下面真係幾有料
遊樂場套衫正
突顯到隻手勁白

康美娜和李到晛一起上台頒獎,與主持人進行互動有「亮點」,擔任主持人的P.O也有出演《德魯納酒店》飾演「池賢重」一角,和美娜飾演的金宥娜還是「一對」。李到晛出場時就說:「感覺在場有一位人應該比我還要想見到美娜呢!對吧P.O?」,美娜說:「池賢重,你是不是想我了?」,P.O也很機靈的回答:「宥娜啊~頭髮剪短了呢,很適合你!」兩人隔空呼喊著對方劇裡的名字,算是另類反閃啊~

這時李到晛對著美娜說:「其實當初我也有試鏡『池賢重』,如果我出演的話,P.O和我妳會選擇誰呢?」,P.O突然緊張起來表示:「說實話、說實話!」,美娜回答:「恩⋯真是個很難的問題,P.O你可以先把耳朵摀起來嗎?我還是選P.O,因為池賢重還是得池賢重來演嘛!」美娜的回答被大家讚美表示「很高招」,P.O聽完之後還很害羞、耳朵都紅了,這對《德魯納酒店》小CP售後服務很甜喔!
條橋無人, 唔關事啦

有人死, 條橋自然有人行
無論過去, 現在或將來, 條橋點都有人行
所以條橋無人, 唔關時間性
仲有你理解錯誤左, 酒店關左, 條橋一樣係度, 條橋係用黎去行完轉世
酒店關左, 可以搵下間藍月酒店, 紅月酒店, 黃月酒店都得, 麻姑神大把人選
09爭奪戰

漢江橋
唔係係Post Malone follow IU先
之後佢問佢細佬美國邊個artist最勁之類
細佬答Post Malone IU為咗炫耀喺細佬面前㯲follow
好似係
珍九係我㗎
有 本身覺得佢唔好睇
但睇耐咗 真係好好好好好好睇
我已經變左佢嘅人啦
我愛呂珍九
stop it 珍九係我嘅人
我覺得佢放pat陰落嚟好睇啲 但點都好
佢都好好睇好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞