[ViuTV用心良苦呼應韓版1.5小時大結局]Hotel del luna德魯納酒店 (18)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
基本上呢套戲係我每次發完夢嘅心靈雞湯
嗰陣時次次發完夢都會好想快啲返屋企睇
接受唔到個結局
木浦
但都想去
可能分幾次
每次去一兩到參觀

文淑年代間旅館改左做cafe
上年去過 不過衣家啲牌拆曬
上去佢個展覽但又冇得飛
https://www.instagram.com/p/B14LAgGnYw7/?igshid=19brzhin13fci

「不管是什麼結局,這個都是Happy Ending,我們的仲夏之夜,悲傷地很美麗」

https://www.instagram.com/p/B14KpXNHPaS/?igshid=h5ahpxfvb14x

「即使從仲夏夜之夢中醒來,願你能再次去愛。即使昨日的月亮落下、晴朗的早晨到來,願你能繼續活下去。」

可以討論多小小

係凌晨三四點會月亮落山
夜空就只會淨低漫天星光
到最後太陽出現就有𥌓光

滿月先走燦星留守終見𥌓光

又眼濕濕
無論係滿燦定香港,我都想親眼見到𥌓光
好想去
正皮我比既
睇電視時有啲有睇有啲冇睇
依家決定重溫一次
佢自己有啲歌都唔出碟 得演唱會先會唱 咁樣特別啲啩
燒酒就唔岩我
我都唔知會唔會做奇怪野
應該就唔會既
好有含意 iu文彩真係幾好 寫詞有一手 有實力 所以抵佢咁紅
我都無飲燒酒 我只飲啤酒 紅酒 仲係一大班人先飲

今次真係因為睇完套劇 好鐘意李知恩 再睇埋廣告 咪買一支試 我諗住溝可樂咁飲咋 試試啦 大叔年紀 去睇演唱會追星唔會啦 用另類方法支持

但呢d 已經係我自己覺得係自己 好奇怪的行為
不過真露太遲落廣告,後來先可以連廣告時段都睇埋IU
為IU先追套劇,古今款式衫都出晒,連breakfast at Tiffany個造型都有
點為之奇怪先
買真露算唔算
超市有既我每隻味買左1枝
仲入左2枝16.9%既聯牌直露

買完先知呢枝irene代言
唔敢飲住
其實我都唔知
唔知將來會唔會去睇演唱會
利申冇去過演唱會
我follow咗!!入面好多珍九
我睇過香港個啲雜錦con咋
但今年情況許可既
我會去睇IU
你預下年啦

希望你係燈鳩我
比我今年可以去
個account已經冇update
加可樂可以呀
如果係fresh既建議少啲,可能可樂7:1真露
有甜味既,例如提子味,可以5:1

幾得意,有提子味既可樂
可以再會已經係大團圓了
今世又好, 下世又好, 已經足夠了

你唔捨得既係套劇完左者
都未燈你1300年算係咁
完咗啦嘛 應該都冇乜要update
btw發現iu冇fol珍九
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞