老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
覺唔覺個迪士尼大使搵個光頭呀叔做好噁心
有個ent 靚女唔選 有ags靚仔唔選 選個大叔出黎 睇到都唔開胃 幫迪士尼倒米咩

而家選美咩
我覺得佢幾nice

咪係, 係親善大使啊
佢真心好nice 又好笑容

個肥佬幾nice呀 幾次食飯撞到佢會笑笑口同你打招呼
佢個女都幾

佢個女幾咩?
有個ent 靚女唔選 有ags靚仔唔選 選個大叔出黎 睇到都唔開胃 幫迪士尼倒米咩

而家選美咩
我覺得佢幾nice

咪係, 係親善大使啊

佢個女都幾

我fd黎 唔準咁話人
覺唔覺k_ _ i 同j _ _ _ s呢pair 好撚嘔心

邊撚個部門

婷哥 話緊我啊

KiKi

我覺得你地好撚襯喎
狼才女貌

而家選美咩
我覺得佢幾nice

咪係, 係親善大使啊

佢係幾nice既
不過其實佢選到之後有咩做?
係咪都係做返平時個位?

代表迪士尼出席啲活動宣傳個啲
唔係做返ssfh啲野

但好幾個大型活動都冇搵佢主持
可能未train好啦
到底幾時會請兼職
而家好似好夠人咁
到底幾時會請兼職
而家好似好夠人咁

暑假應該會請seasonal part time
應該

而家選美咩
我覺得佢幾nice

咪係, 係親善大使啊

佢個女都幾

我fd黎 唔準咁話人

幾可愛都唔得
我都識佢
依幾日你地CM係咪無禁忙,我入樂園覺得靜過平時假日。

呢幾日金卡入唔到場

我前日見到有班金卡hihi 做day guest 定點入左黎囉~唉 正撚吊黎~

因為班金卡想換pin

但係佢地唔係要入場記錄架咩?點攞⋯

人係度都會換 人唔係度先要入場紀錄

咁都得⋯
依幾日你地CM係咪無禁忙,我入樂園覺得靜過平時假日。

呢幾日金卡入唔到場

我前日見到有班金卡hihi 做day guest 定點入左黎囉~唉 正撚吊黎~

因為班金卡想換pin

但係佢地唔係要入場記錄架咩?點攞⋯

人係度都會換 人唔係度先要入場紀錄

消費紀錄夠冇用,買特價野都要迫你幫佢草紀錄

係啊!
ODV James唔係IC黎咩 升左做park lead??
利申冇做年幾
ODV James唔係IC黎咩 升左做park lead??
利申冇做年幾

蜀中無大將
講起ODV
Host1 有D清泉 有D就算吧啦
講起ODV

咁你覺得星媽係點
到底幾時會請兼職
而家好似好夠人咁

暑假應該會請seasonal part time
應該

但返兩個月又失業
利申冇做年幾

係我提拔佢既
點?係唔係有意見?
講起ODV

咁你覺得星媽係點

星媽係我少數唔會華麗轉身既人
講起ODV

咁你覺得星媽係點

想問下依家merchandise full time幾錢個月??
係咪真係行5天工作?? 定間中5日 間中6日咁樣??
就畢業想入行
講起ODV

咁你覺得星媽係點

M4夜真係狗都唔屌 又收得夜又洗撚死
想quit
我想問醫生紙dum落邊個箱

Team d停車場入canteen條路
好似workforce嗰個?
想問下依家merchandise full time幾錢個月??
就畢業想入行

~$11000
5天工作
要六天工作係佢好唔夠人 連pt都r唔到先會問你
6 day有pay
講起ODV

咁你覺得星媽係點

M4夜真係狗都唔屌 又收得夜又洗撚死

我係其他部門 M4姐係邊度?
城堡對出爆谷檔?
就畢業想入行

~$11000
5天工作
要六天工作係佢好唔夠人 連pt都r唔到先會問你
或者你自己申請6 day
6 day有pay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞