老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係咪講返hehe
竟然開到2
之前係咁沉
估唔到佢開得到二
係咪好多人對mb有興趣 我都係一個返緊工既mb 咁大個仔都未試過hehe
係咪好多人對mb有興趣 我都係一個返緊工既mb 咁大個仔都未試過hehe

有次收夜見到team d更衣室沖涼位有4腳獸
白金會員留名聽迪士尼黑暗野
係咪繼續爆Parklead T_ _ g d料

其實可以停架啦
lm
想問下有無招聘日?
想返pt

上官網apply啦

其實可以停架啦

一齊post佢張相上黎

點先可以做MB
係咪大學N展仔先可以

爆 最好爆埋佢菊花

其實可以停架啦

一齊post佢張相上黎

你有咩

其實可以停架啦

一齊post佢張相上黎

你有咩

車頭相
紅衫打鼓team人,隊尾打鼓個女仔好靚

點先可以做MB
係咪大學N展仔先可以

其實有幾年相關工作經驗已經得 好似係
之前追post話某個大land d 人好撚閪
竟然出撚晒名又咁撚多共鳴
令我又想屌屌佢
個度d人真係好撚冇禮貌 成鳩日閪口閪面 成班日日好似老母俾狗屌咁
你老老母俾狗屌關我屁事咩
跟住又唔知做乜柒成日排斥d新人 自己成班老屎忽係度扮團結 實情係小圈子到仆街
d lead就最撚廢 黑口黑面 又假 又盟塞
一係就陰陰濕濕 無料係度扮四條 成日小事化大
仲有d h1 又廢又on9 唔肯教人野仲成日串撚到閪咁
點知轉頭做錯左又走黎怪我做得唔o岩 唔撚識做點做得o岩呀屌你老尾
好心你啦 咁樣衰就咪撚咁串啦豬閪
比較好既就得返幾個pt定ft 真係好撚慘
上一個post有巴絲話好多cm mon post
mon啦mon啦 最好推到班撚屌睇到自己俾人唱緊
我屌晒你班撚屌老母呀 你地知唔知自己真係好乞人憎呀仆你個街
真係做臭雞都嫌你地樣衰冇資格!

係度奉勸一班in左merxxxx呢個lob既人 如果知自己將會被派去呢個大land既某間舖
一係quit左佢 一係就同hr傾下有冇得去第二個land啦 千其唔好去個度
上年年頭已經聽到佢地話咩唔夠人
班仆街成鳩日係度扮清高 咪等佢地自己做撚死佢law
追post成日話大街最惡頂 我就認為某個角落既個間舖先最撚柒惡頂
利申: 上年已quit
見到樓上爆odv d野爆得咁開心
我呢個前cm都爆下真係好撚爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞