老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問係咪長期請人?sem break想試下返
同埋有冇交通津貼?#

一請應該係做spt 一個崩既車津都冇 rpt同ft就有

係咪返機場就點都有
依家唔係連spt 都可以有$15蚊車津咩

冇聽過briefing咁講 係幾時開始既事?

點會呀 rpt都係得十蚊 spt有十五蚊? 咁我都轉啦 你睇下糧單有無多十五蚊俾你先啦

依家車津係15蚊 拎到54億之後加左 (好似係 ) 不過spt都有就真係未聽過

Spt肯定無
同埋有冇交通津貼?#

冇交通津貼

上年做toy story個套都好7

Tsl嗰套我覺得唔錯喎

各花各眼 但個套係幾方便 冇咩野要著

返工黎講著褲方便啲 又唔怕曬黑

以前見mistic個邊D同事成日屌套制服好煩

係你趕shuttle 既時候仲要著幾件衫你就會明

做酒店果D 搭兩次車

俾著係我就搭客shuttle好過

Tsl嗰套我覺得唔錯喎

各花各眼 但個套係幾方便 冇咩野要著

返工黎講著褲方便啲 又唔怕曬黑

以前見mistic個邊D同事成日屌套制服好煩

係你趕shuttle 既時候仲要著幾件衫你就會明

做酒店果D 搭兩次車

俾著係我就搭客shuttle好過

但csb同落客地方有段距離,成件事好雞肋
搭shuttle又要兜team d,搭客個個又要行一段路程
Spt就諗住有車津
我做左兩年rpt先有
做得好自然轉rpt
有樣野唔明,點解迪士尼會俾美食車放係果度營運,分明搶迪士尼裏面餐廳啲生意架喎
Spt就諗住有車津
我做左兩年rpt先有
做得好自然轉rpt

有位先得架 有同事做左兩年仲係spt
DU 女仔洗唔洗紮頭髮
放落黎得喎得
Spt就諗住有車津
我做左兩年rpt先有
做得好自然轉rpt

Rpt其實大把位
同佢比唔比你轉兩回事黎
Spt就諗住有車津
我做左兩年rpt先有
做得好自然轉rpt

Rpt其實大把位
同佢比唔比你轉兩回事黎

有人做spt兩年幾都轉唔到
有d做半年就升
但聽聞我地個land唔會再續單牌spt
DU 女仔洗唔洗紮頭髮
放落黎得喎得

我都想問
同埋dr martens款黑皮鞋或者幅圖呢種平底鞋比唔比著?

好驚比人sent home
DU 女仔洗唔洗紮頭髮
放落黎得喎得

放得落黎
DU 女仔洗唔洗紮頭髮
放落黎得喎得

我都想問
同埋dr martens款黑皮鞋或者幅圖呢種平底鞋比唔比著?

Spt就諗住有車津
我做左兩年rpt先有
做得好自然轉rpt

Rpt其實大把位
同佢比唔比你轉兩回事黎

有人做spt兩年幾都轉唔到
有d做半年就升
但聽聞我地個land唔會再續單牌spt

好多人轉左rpt唔乖又唔交更
所以先變一年contract
利申第一批簽一年contract 已簽3張
同埋員工證就咁行過去就入得?除左東京其他都入到?
DU 女仔洗唔洗紮頭髮
放落黎得喎得

我都想問

我係驚又要壓後個日子上堂
之後OTJ又遲 開工再遲
連鎖效應
聽個fd講35503550個邊係scheduler個邊打黎 但我唔小心miss左call 但又打唔返俾佢 應該要點做?
利申:未過一年reapply唔洗上DU直接OJT 但仲未知自己派去邊

佢實會再打比你既

有冇angs既巴打係到?想知辛唔辛苦
利申: 上年係merchan

同一個land唔同ride都唔同架喎

只求套制服唔7

最7一定係star wars嗰套頹野

我反而覺得buzz個套隻配色唔知點咁

我自己覺得costume靚自我感覺良好啲都返得開心啲 但starwars嗰套頹到一啲disney feel都冇
連普通出街衫都不如

我鍾意fland果啲

鐘意main street啲衫

大街都靚,smart casual咁

火車嗰套
同埋有冇交通津貼?#

一請應該係做spt 一個崩既車津都冇 rpt同ft就有

係咪返機場就點都有
依家唔係連spt 都可以有$15蚊車津咩

冇聽過briefing咁講 係幾時開始既事?

點會呀 rpt都係得十蚊 spt有十五蚊? 咁我都轉啦 你睇下糧單有無多十五蚊俾你先啦

依家車津係15蚊 拎到54億之後加左 (好似係 ) 不過spt都有就真係未聽過

Spt肯定無

咁睇嚟我俾人fake 撚咗
odv個lead又比人放上枱,咁多人想佢死咁,佢好差嫁

今次又乜事?不過加密講吓

但fb篇野講得又無錯喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞