老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你班仆街咪撚以為今日搵我入房去見經理就可以搞到我,h又好e又好r又好,所有經理都係我既人,你地點同我鬥
總之,我會繼續華麗轉身,你地班含家產準備日日番工都short錢啦,以你地班撚樣既資質,可以逃得過我既魔掌咩
你班仆街咪撚以為今日搵我入房去見經理就可以搞到我,h又好e又好r又好,所有經理都係我既人,你地點同我鬥
總之,我會繼續華麗轉身,你地班含家產準備日日番工都short錢啦,以你地班撚樣既資質,可以逃得過我既魔掌咩

T_ _ g 哥好大口氣
想問下今日帶人入場有無block到

講真我真係未撚驚過
根本就無人敢郁我
啲pt傾埋一齊no call no show/call sick
想做撚死人咩

咩LOB?

F&B
留名等爆TLand邊個lead hehe
利申:Tland

好明顯啦

好明顯啦

LM

好明顯啦

LM

咩LOB

好撚柒,一個瘦女人加個仔再加一個肥婆,佢地通常坐白金入口左手面(即是正面望住獅子果度),佢好似識得啲dancer

肥婆係咪帶眼鏡?

好似唔係,下次有機會影張相上嚟

去ig搵下

拎柺杖

今日佢就企左係我前面

佢好似係左手面有暗倉

三婆孫出晒名架啦 入park就係為左睇獅子王

講真我真係未撚驚過
根本就無人敢郁我

你咁清楚office啲嘢 好明顯你係rpt或者係出面d ic..
再唔係你係其中一個cash lead

好撚柒,一個瘦女人加個仔再加一個肥婆,佢地通常坐白金入口左手面(即是正面望住獅子果度),佢好似識得啲dancer

肥婆係咪帶眼鏡?

好似唔係,下次有機會影張相上嚟

去ig搵下

拎柺杖

今日佢就企左係我前面

佢好似係左手面有暗倉

三婆孫出晒名架啦 入park就係為左睇獅子王

係係係,佢地真係婆孫關係,好柒煩
依幾日你地CM係咪無禁忙,我入樂園覺得靜過平時假日。
依幾日你地CM係咪無禁忙,我入樂園覺得靜過平時假日。

呢幾日金卡入唔到場

講真我真係未撚驚過
根本就無人敢郁我

你咁清楚office啲嘢 好明顯你係rpt或者係出面d ic..

我就係其中一個park lead囉屌
我個名都有寫啦

講真我真係未撚驚過
根本就無人敢郁我

我就係其中一個park lead囉屌
我個名都有寫啦

自貼連登背景啦 還掂我都識你
想請教各位同事,想佩副超
有無眼鏡鋪推薦??同埋有無咩規格??

唔可以水銀鏡

唔可以水銀鏡

我記得du嗰陣話唔可以睇唔到對眼 但我見啲cm全部都好深色睇唔到眼
覺唔覺k_ _ i 同j _ _ _ s呢pair 好撚嘔心

唔可以水銀鏡

我記得du嗰陣話唔可以睇唔到對眼 但我見啲cm全部都好深色睇唔到眼

好似銀包果d唔得
如果你黑色深色都無咩人理你
之前team d先有擺檔賣rayban
覺唔覺k_ _ i 同j _ _ _ s呢pair 好撚嘔心

邊撚個部門
今日返工做撚死人
今日返工做撚死人

呢兩日實好多ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞