老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
為進行私人活動,明日世界將於2017年4月29日及30日晚上8:30關閉,詳情可向演藝人員查詢。咩事
啱啱係荷里活見到個細粒大波同事唔知有冇清知係咩部門呢?

咩色衫呀?
唔明點解老鼠樂園咩LOB都好都咁中意排新人 好似未試過做新人咁
唔明點解老鼠樂園咩LOB都好都咁中意排新人 好似未試過做新人咁

做過邊度先

做過邊度先

Park f&b 同hotel f&b 但有朋友唔同部門所以聽返黎都係咁講 排新人
為進行私人活動,明日世界將於2017年4月29日及30日晚上8:30關閉,詳情可向演藝人員查詢。咩事

有公司包左場

有公司包左場

其實包場點計 係咪天文數字

係ig見過有人可以同時做odv+ball team+small world入面+其他position
究竟係咩位黎?可以咁free成日轉黎轉去?
係ig見過有人可以同時做odv+ball team+small world入面+其他position

post 出黎睇下

咪odv囉,成個park都有鋪頭

我就係odv其中一個lead,叫阿婷,綽號轉身婷
今日有冇華麗轉身 好想比你屌

有公司包左場

包場係公司最大收入來源,你話呢?
屌你老尾 尿片都可以周街dum 食撚屎啦

即係賣野食,賣玩具,賣氣球果d檔仔都叫odv?
但做small world入面凍到要著嬲都係odv?
想見ft 想問下 做merchandise 好啲定機動遊戲個啲好

我就係odv其中一個lead,叫阿婷,綽號轉身婷

婷大哥打到黎 tland fanland main street冇得避

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵

Cant agree more
以為自己做到h1同lead就好撚巴鳩閉
係度踎咁多年搵多人地個少少錢就當正自己係大佬
不知所謂
一時就假到閪咁 一時就挑撥離間
搞掂你d人手先啦on9

本地人係咪好難入ent?好似好少講廣東話咁既?係咪香港人既走一個先請一個?
好想入去做
btw火箭有個lead幾靚仔,name tag alan 成日同班ma frds去火箭𥄫佢

大把 你有talent嘅話做performer 其實唔難

屌 我知邊個
帶apple watch 戴眼鏡
好撚正

係幾正幾好人
有冇人有興趣開個telegram grp

我有興趣

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

我以前間鋪d ft定rpt都好少會擺款屌人
相反宜家酒店個d
今日有冇華麗轉身 好想比你屌

我都想試下比人屌既感覺

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞