老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
平時d半日要行park既du training著恤衫西褲唔攝衫加黑色波鞋得唔得
返過AMS//MM/TL/FL/GF
最濕鳩非TL莫屬 又小圈子又多是非 TL嘅某幾個lead同某位GSM真係世界級
返去揸船或者小小世界仲好過

你個名
最濕鳩非TL莫屬 又小圈子又多是非 TL嘅某幾個lead同某位GSM真係世界級

more
有無main gate嘅朋友

secret講既北韓其實係邊度?

a&gs嘅tl,做過又唔係好覺咁慘

你個名

識嘢喎 是的大師

真心差呀,大家好地地多個breaker唔好?
又要死加位,成條路十幾個位好似以前Auto咁
JEDI又係,唔可以彈性調整 我相信大家會自律開騷齊位,再唔係lead自己頂一頂都得呀,佢地咪又係嘆下冷氣玩下手機

你個名

識嘢喎 是的大師

用原力

真心差呀,大家好地地多個breaker唔好?
又要死加位,成條路十幾個位好似以前Auto咁
JEDI又係,唔可以彈性調整 我相信大家會自律開騷齊位,再唔係lead自己頂一頂都得呀,佢地咪又係嘆下冷氣玩下手機

咩ride
想問下餐飲服務款待專員pt要做d咩?仲有個training的內容。見到樓上

d關動遊戲好似好開心

F&b姐係做waiter 收下碟 抹下野咁 都好辛苦下 你有無做過飲食既經濟?

未做過一定好辛苦

想問下餐飲服務款待專員pt要做d咩?仲有個training的內容。見到樓上

d關動遊戲好似好開心

F&b姐係做waiter 收下碟 抹下野咁 都好辛苦下 你有無做過飲食既經濟?

未做過一定好辛苦

岩岩見左保安呢個位 好唔好做

請左?

請左?

請左了 PT黎
屌遞左信返埋今個星期,諗住入Kronos check time card ,點知已經唔比入話invalid
有冇人知樂園主閘及度假區交通款待專員 要做d咩? 好唔好做?同埋女仔要著咩衫嫁?
有冇人知樂園主閘及度假區交通款待專員 要做d咩? 好唔好做?同埋女仔要著咩衫嫁?

有制服着架啦
一係就交通部着到紅當當一係就做maingate着裙
留名等爆TLand邊個lead hehe
利申:Tland

舊底Tland
冇做好耐

有制服着架啦

main gate好似幾好,唔洗曬

有制服着架啦

你以為啦
大把女仔返左一個月就黑哂

有制服着架啦

你以為啦
大把女仔返左一個月就黑哂

係咩

有制服着架啦

多女人既地方,就多...

有制服着架啦

多女人既地方,就多...

就多
點解仲未見A&Gs出post請人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞