老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
收到交通款待專員interview
想問下大概係做咩
同埋interview真係要2個鐘?流程係點

Ft定pt
做啲野其實都好手板眼見功夫,無ride咁煩
但係對客方面就煩啲喎,同埋都要做下體力勞動
Interview其實見個10分鐘
但前後等得耐

summer pt
平時多唔多要日曬雨淋?

呢個要睇天氣架喎 如果係parttime既話 除左行李部 全部都要日灑雨淋
想問下大概係做咩

Ft定pt
但前後等得耐

summer pt
平時多唔多要日曬雨淋?

呢個要睇天氣架喎 如果係parttime既話 除左行李部 全部都要日灑雨淋

多謝曬
想問下大概係做咩

Ft定pt
但前後等得耐

summer pt
平時多唔多要日曬雨淋?

多謝曬

Btw你應該係見MGRT host
以上講既係RT, MG係另一條team, 做既野有唔一樣
返8半撘地鐵都要聽到
祝你有奇妙一天 心諗6半起身奇條撚咩
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線
見到樓上有講du,其實係咩黎?
Pt洗唔洗去嫁?
Pt洗唔洗去嫁?

其實即係training 我都係pt喳 返兩日 之後再ojt (on job training)
Pt洗唔洗去嫁?

其實即係training 我都係pt喳 返兩日 之後再ojt (on job training)

介紹啲好大包圍嘅基本知識俾新同事
我覺得係正式落location OJT前
作為cast member嘅一個涵接
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢
返放工都聽一次廣播 真係來回地獄又折返人間咁
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

今日樂園好少人,應該無咁辛苦
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死
Pt洗唔洗去嫁?

介紹啲好大包圍嘅基本知識俾新同事
我覺得係正式落location OJT前
作為cast member嘅一個涵接

我諗最主要都係知去咩location 同試衫
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死

今日下午入咗園,睇埋煙花走,發覺好少人,少到得人驚
有個少問題想問下大家,知唔佑書房啲表人員係咪月薪制? 例一開始唱歌果對男女咁
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死

可能我做鋪 啲人一時多一時少
返8半撘地鐵都要聽到
強烈要求取消地鐵廣播

痴撚線公司

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死

天氣熱都有關,個個入去涼冷氣

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死

鋪頭凍到雪房咁

我聽完真係痴撚線

次次聽到都想熄左佢

都做死

鋪頭凍到雪房咁

係咪大街鋪? 我見大街鋪通常都好多人

都做死

鋪頭凍到雪房咁

我有自爆過🤦🏻‍♀️
酒店入住率今日得6成幾
酒店入住率今日得6成幾

今日唔知做乜,下午2點入園非少人,灰熊星戰迷離全部5分鐘入得,感覺好少人,6點幾去玩星戰又係唔洗等,玩到7點幾玩咗8次其中1-2仲要包車坐,靜到得人驚
酒店入住率今日得6成幾

今日唔知做乜,下午2點入園非少人,灰熊星戰迷離全部5分鐘入得,感覺好少人,6點幾去玩星戰又係唔洗等,玩到7點幾玩咗8次其中1-2仲要包車坐,靜到得人驚

關唔關酒店少人事

都做死

鋪頭凍到雪房咁

我有自爆過🤦🏻‍♀️

我試下追返post

鋪頭凍到雪房咁

我有自爆過🤦🏻‍♀️

我試下追返post

唔想有人認得我😂

鋪頭凍到雪房咁

我有自爆過🤦🏻‍♀️

我試下追返post

唔想有人認得我😂

小弟比人起晒 切勿自爆
今日似乎都唔多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞