老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

Pt定ft
一係lion king一係做船長架啦

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉
Lion king就輕鬆少少不過都係煩架啦

咁都好

JRC同木伐唔煩不過好撚攰 又好曬
LionKing輕輕鬆鬆有冷氣但好易奶嘢
火車相對上好做啲 但其實都多嘢煩 追圈呀之類
AA就輕鬆囉得Greeter要曬 又唔洗體力勞動

你pt定ft? 知train咩ride未?

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
我寧願train d機動遊戲
頂點解係JRC
但du個個話jrc先好做

揸船都唔算機動遊戲 ......

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
頂點解係JRC

巴打幾時train呀?pt定ft
好快背熟架啦
有無main gate嘅朋友

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
頂點解係JRC

唔該揸快少少唔好塞船

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
頂點解係JRC

揸船都唔算機動遊戲 ......

對比起童話園林同jedi都算既

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

未知呀 岩先係scheduler個邊打黎我順便問下

btw 我係pt

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

btw 我係pt

前排大專生有link優先登記暑假spt

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

btw 我係pt

前排大專生有link優先登記暑假spt

我都係個陣apply
In左5次冇回音

真係寧願佢唔請就嗰刻直接講
最近in兩次都係話等電話
搞到等個陣都唔知報唔報其他好

In得多就會知叫你等hr電話唔係即刻簽野就即係唔請

之前我係翻屋企等電話,之後再翻去簽,我諗係睇你in咩部門

佢叫我等係因為我報ft但黎緊有五日去旅行 佢話要睇下no pay leave批唔批
唔知係真係幫我申請定呢刻已經因爲咁而唔請

大機會係咁,做咩咁傻,interview就話之後要請假
In左5次冇回音

真係寧願佢唔請就嗰刻直接講
最近in兩次都係話等電話
搞到等個陣都唔知報唔報其他好

In得多就會知叫你等hr電話唔係即刻簽野就即係唔請

之前我係翻屋企等電話,之後再翻去簽,我諗係睇你in咩部門

佢叫我等係因為我報ft但黎緊有五日去旅行 佢話要睇下no pay leave批唔批
唔知係真係幫我申請定呢刻已經因爲咁而唔請

大機會係咁,做咩咁傻,interview就話之後要請假

唉嗰陣怕最早上班日期寫太遲會唔請
點知有人話七月一先得都有得留低
迪士尼酒店有一堆便服ojt緊,其實係咩部門黎?
之前做過tgm pt 都算幾好做

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
頂點解係JRC

唔該揸快少少唔好塞船

Captain Jessica 早晨啊
迪士尼酒店有一堆便服ojt緊,其實係咩部門黎?

係咪Du咋

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
頂點解係JRC

唔該揸快少少唔好塞船

Captain Jessica 早晨啊

邊個 有無圖
之前做過tgm pt 都算幾好做

番咩ride
想問下餐飲服務款待專員pt要做d咩?仲有個training的內容。見到樓上
想問下餐飲服務款待專員pt要做d咩?仲有個training的內容。見到樓上

d關動遊戲好似好開心
有無main gate嘅朋友

d關動遊戲好似好開心

F&b姐係做waiter 收下碟 抹下野咁 都好辛苦下 你有無做過飲食既經濟?
唉 迪士尼打左兩次黎無聽到

d關動遊戲好似好開心
第-
F&b姐係做waiter 收下碟 抹下野咁 都好辛苦下 你有無做過飲食既經濟?

冇,凡事有第一次

d關動遊戲好似好開心

未做過一定好辛苦
返過AMS//MM/TL/FL/GF
最濕鳩非TL莫屬 又小圈子又多是非 TL嘅某幾個lead同某位GSM真係世界級
返去揸船或者小小世界仲好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞