老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

其實我覺得人事又無人地講得咁差既
Pt locker 就咁入密碼好簡單, 先入*再入4位數字密碼xxxx再入# 佢每行locker既最頭都有張紙 你個日借左幾號locker係紙到搵返果個no.再寫sap,lob就得

感謝巴打 btw巴打又係

之前係, 宜家轉左lob

屌!我覺得自己一開始唔應該in 好伏咁 希望啲同事唔好閪到仆街

我都係
希望都唔好遇到閪同事

巴打返邊到

想問下有冇巴絲做緊咩戲服助理 想知好唔好做

上次in左冇請
佢話最早返六點幾最夜收十二點幾

係咪癡線 有冇冇人知人工幾多 絲打in全職?

唔知點解作為一個MA睇,迪士尼份份工都係閪工

係架!對住d guest笑晒咁 懶係nice
一入到倉對住d同事就閪撚晒面 最毒婦人心

都明既,大家位置唔同,我嚟玩實開心架

有冇巴絲試過申請完個job post之後
佢send email預約interview果條link完全冇得book時間interview?
佢send email預約interview果條link完全冇得book時間interview?

有 試過條link係expired
Send email比hr啦 佢會打比你

有 試過條link係expired
Send email比hr啦 佢會打比你

唔該哂

有無main gate嘅朋友

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵
推到ting jer 仆街!華麗轉身仲要中意做人 希望本人引咎辭職 咁就天下太平

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵

Cant agree more
以為自己做到h1同lead就好撚巴鳩閉
係度踎咁多年搵多人地個少少錢就當正自己係大佬
不知所謂
一時就假到閪咁 一時就挑撥離間
搞掂你d人手先啦on9
推到ting jer 仆街!華麗轉身仲要中意做人 希望本人引咎辭職 咁就天下太平

你係咪打飛機打到傻撚左?
所有經理都係我既人,而家h經理仲要坐正埋,我真係天不怕地不怕
講真,所有經理都知我偷vendor錢架啦,但係點解我一直都無事 ?因為佢地個個都撐我囉 odv唔可以無左我囉
只要班經理一日都仲撐我,你地班vendor都只會係我既提款機,我未撚驚過呀屌你老母

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

串過馬撚
加上有啲同事講野好撚mean真係想大巴大巴車埋去

都係聽書
臨尾會fitting

都係聽書
臨尾會fitting

入邊每個post都有小圈子 垃撚圾

咪係囉
開開心心做野唔撚得既
我屌佢老母

我係入面做過前線後場都做過,邊到都有老屎忽老MK,扮晒野,同你傾計扮同你friend,假到喊,成日排斥新入職嘅人,又忌材,又驚人做唔到野,又要驚人上位

都係聽書
臨尾會fitting

du d人工真係好似白𢭃咁
要好好珍惜啊
遲d返工就辛苦到成隻狗咁

都係聽書
臨尾會fitting

要好好珍惜啊

都係聽書
臨尾會fitting

要好好珍惜啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞