老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

以前做過 最閪果個上年比人gur 左,但lead Cxxxx都好撚閪
傳說中既獅子王三婆孫
傳說中既獅子王三婆孫

屌係佢地喇

以前做過 最閪果個上年比人gur 左,但lead Cxxxx都好撚閪

以前有個出名煩膠嘅lead叫Grxxda 成日要人不停做野 唔準停唔準傾計唔準hea唔準無野做 仲要神出鬼沒 一分鐘前係倉見到佢 出到場轉過頭就會喺你附近掃視你
不過佢前排調左過對面街同熊仔玩

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵

Cant agree more
以為自己做到h1同lead就好撚巴鳩閉
係度踎咁多年搵多人地個少少錢就當正自己係大佬
不知所謂
一時就假到閪咁 一時就挑撥離間
搞掂你d人手先啦on9

串過馬撚
加上有啲同事講野好撚mean真係想大巴大巴車埋去

Exact7ly!跟本上樑不正下樑歪。上面班host1同lead又係度搞依搞路話你做得唔夠好呀但對住d熟嘅就隻眼開隻眼閉 試過俾個lead針對 喺倉執貨出去fill啦 點知佢特撚登跟住我尾問我要fill乜野呀fill幾多呀 行左兩三轉都企定一個位等我返泥就潤我話 哎呀乜你fill咁多轉都未fill完呀出面好多guest喎 嘩 講撚到你入倉好似去蛇王咁 我心諗你呢咁 喺度做埋d小學雞野 正經野又唔撚做
然後下面班老屎忽同埋rpt就杯新人等你受住氣做到隻狗咁而佢地就約埋成班lunch成班break同埋細聲講大聲笑

咁真係好黑人憎

講起rpt啲人當正自己係大家姐唔做野係個場做花瓶
好似我呢啲spt學曬rpt會做嘅野但係又未升到rpt真係好唔抵

以前有個出名煩膠嘅lead叫Grxxda 成日要人不停做野 唔準停唔準傾計唔準hea唔準無野做 仲要神出鬼沒 一分鐘前係倉見到佢 出到場轉過頭就會喺你附近掃視你

我做果陣借左去佢個zone 佢讚過我成日笑😂
有無main gate嘅朋友

本地人係咪好難入ent?好似好少講廣東話咁既?係咪香港人既走一個先請一個?
好想入去做
btw火箭有個lead幾靚仔,name tag alan 成日同班ma frds去火箭𥄫佢

佢除左煩少少其他都無咩野 我覺得
本地人係咪好難入ent?好似好少講廣東話咁既?係咪香港人既走一個先請一個?
好想入去做
btw火箭有個lead幾靚仔,name tag alan 成日同班ma frds去火箭𥄫佢

大把 你有talent嘅話做performer 其實唔難
有無main gate嘅朋友

我都覺得冇咩野,但依家係backland做左幾年感覺好過ms

酒店F&B Full time好唔好做?? 心郁郁
啱啱係荷里活見到個細粒大波同事唔知有冇清知係咩部門呢?
好想入去做

大把 你有talent嘅話做performer 其實唔難

屌 我知邊個
帶apple watch 戴眼鏡
好撚正
酒店F&B Full time好唔好做?? 心郁郁

唔好 好撚辛苦
早返6點幾 夜收12
有無巴絲知大概幾時有seasonal pt
我上迪士尼個網睇啲pt得返清潔個啲
但又見樓上好似已經有得返
感激不盡
有無巴絲知大概幾時有seasonal pt
我上迪士尼個網睇啲pt得返清潔個啲
但又見樓上好似已經有得返
感激不盡

淨係知而家啲spt份約去到六月三
我都等緊報暑假 應該五月點都請喇掛

最濕9係班host1同lead 賺多嗰雞碎就以為自己好巴閉可以蹤橫世界 要你行就行企就企 中意你就俾你奶下鞋底 5中意你就質你去d食屎位 講真 你班濕9離開老鼠樂園 你地只係幾粒風都吹得散嘅微塵

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

不知所謂
搞掂你d人手先啦on9

串過馬撚
加上有啲同事講野好撚mean真係想大巴大巴車埋去

點解你可以完全講晒我心聲
呢d仆街全部去死啦唔該

因為我地同樣受咁呢d苦 大家繼續做靶比人屌啦
有冇人有興趣開個telegram grp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞