老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下有冇巴絲做緊咩戲服助理 想知好唔好做

之前係, 宜家轉左lob

想問巴打係點轉lob 係咪都係要quit左先?咁之前儲落啲鐘咪無晒

你宜家pt定ft?
我pt轉ft內部調職, 唔洗quit

Pt呀 想pt轉pt但又無回音

你係想轉埋lob?

係呀 但又好犯賤地唔想由56蚊重新計過

[member]16年裁員又盛咁無都算啦 點知17年仲係1蚊都無 得10蚊交津 [/member]

想問巴打係點轉lob 係咪都係要quit左先?咁之前儲落啲鐘咪無晒

你宜家pt定ft?
我pt轉ft內部調職, 唔洗quit

Pt呀 想pt轉pt但又無回音

你係想轉埋lob?

係呀 但又好犯賤地唔想由56蚊重新計過

[member]16年裁員又盛咁無都算啦 點知17年仲係1蚊都無 得10蚊交津 [/member]

有無main gate嘅朋友

有無做緊or做過既巴絲 因為就黎要返工,好想知多啲內幕!等我返工小心啲廢事得撚罪啲閪人

屌。見大家猛屌merchandise 好撚驚。。黎緊返ft 。唉屌。。

巴打邊間舖/邊個land?
想問下in pt shops operation會問d咩
下星期in

想問下in pt shops operation會問d咩
下星期in

英文自介 講少少普通話 普通傾計 佢會問你野 平常心答就得啦

pt啊巴打 好撚驚 因為追返第一個post見啲人話locker事件,到依家我仲未知個locker應該點入pw 寫紙係邊到寫

其實我覺得人事又無人地講得咁差既
Pt locker 就咁入密碼好簡單, 先入*再入4位數字密碼xxxx再入# 佢每行locker既最頭都有張紙 你個日借左幾號locker係紙到搵返果個no.再寫sap,lob就得

感謝巴打 btw巴打又係

之前係, 宜家轉左lob

屌!我覺得自己一開始唔應該in 好伏咁 希望啲同事唔好閪到仆街

我都係
希望都唔好遇到閪同事

巴打返邊到

屌。見大家猛屌merchandise 好撚驚。。黎緊返ft 。唉屌。。

巴打邊間舖/邊個land?

有無main gate嘅朋友

有冇人開個CM tg group

上次in左冇請
佢話最早返六點幾最夜收十二點幾

上次in左冇請

係咪癡線 有冇冇人知人工幾多 絲打in全職?

上次in左冇請

唔知點解作為一個MA睇,迪士尼份份工都係閪工

上次in左冇請

In短期pt 嗰陣聽到都嚇一嚇
佢話pt同ft一樣返五日 做啲野都一樣
應該係我比唔到五日唔請

上次in左冇請

應該係我比唔到五日唔請

人工我諗應該都一樣 pt$56, ft$~11000-12000
入邊每個post都有小圈子 垃撚圾

上次in左冇請

應該係我比唔到五日唔請

係咪癡線 好似好多野做

如果我咁撚遲先去做 圈入唔到

咪係囉
開開心心做野唔撚得既
我屌佢老母

上次in左冇請

唔知點解作為一個MA睇,迪士尼份份工都係閪工

係架!對住d guest笑晒咁 懶係nice
一入到倉對住d同事就閪撚晒面 最毒婦人心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞