老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

通常係halloween 聖誕個期先會有公開link
暑假呢轉就要等佢大專請完一批有位淨先會再出公開link

上星期去cast centre 成堆大專生黎in f&b merchan main gate pt
好熱鬧

AGS大專都好似無乜聲氣喎

Marvel聽講好似之前frozen 個個咁
Marvel多數都係比依家ags team d人報名過去幫手,同埋聽講裡面d野係ent多,ags唔多

去到都係做下greeter grouper架啦

同鬼屋一樣冇野做

朋友你又做過鬼屋呀

各位巴絲,小妹8月就無學生身分,想係8月前申請全年證。
但呢排身體唔好,成日進出醫院,都無心機去玩。
有咩方法可以趁呢排申請到全年證?感謝
各位巴絲,小妹8月就無學生身分,想係8月前申請全年證。
但呢排身體唔好,成日進出醫院,都無心機去玩。
有咩方法可以趁呢排申請到全年證?感謝

真心差呀,大家好地地多個breaker唔好?
又要死加位,成條路十幾個位好似以前Auto咁
JEDI又係,唔可以彈性調整 我相信大家會自律開騷齊位,再唔係lead自己頂一頂都得呀,佢地咪又係嘆下冷氣玩下手機

咩ride

大半年前仲係!

點解會喺AMS搞?
Marvel唔係屬於TL? 就好似IMX咁

#HKDL_Secret0812 by TL齊牌CM(想走)
作為一個Lead
六月將至 又係班PT嘅續約潮 邊啲人走邊啲人留 早已心中有數
巴西又即將砍掉重練 清一大班人都好正常
但亦因爲呢次機會 再一次證實到TL嘅GSM/ Lead/ CM係好小圈子嘅
官商勾結?
一眾同GSM/Lead熟嘅FT/PT 無論平時幾咁西面 無show 無乜禮貌 只要埋到堆 就可以繼續喺TL生存
想講返大半年前嘅續約潮 TL有位叫Kitty嘅PT
Kitty並非Pat/ Kit嗰類根本令人討厭嘅人 佢只係好文靜 冇乜表情 冇乜笑容 (絕對非西面) 但同guest交流完全令人滿意嘅
最後佢冇被續約 原因係冇禮貌
今次又有一班少埋堆嘅CM不被續約
我想講 係!呢個世界係一定要同人交流 同人溝通 但佢地無做錯嘢 只係無同班小圈子圍威喂 咁樣就唔要佢地?
唔係話埋堆嗰班係擦鞋 只不過小圈子到出哂面咁 話就話lead同gsm投票表決各人去留 但實情其實唔係!
加上 最近離開TL嘅人都不約而同地透露 TL係好小圈子 TL lead唔係按工作表現去評核 去選擇續約與否 少數服從多數 我都救你地唔到
無可否認 高中層一定會揀啲聽聽話話嘅人喺身邊 但無可能個個都係咁
Kitty就係大部分不被續約嘅CM嘅縮影

#HKDL_Secret0812 by TL齊牌CM(想走)
作為一個Lead
六月將至 又係班PT嘅續約潮 邊啲人走邊啲人留 早已心中有數
巴西又即將砍掉重練 清一大班人都好正常
但亦因爲呢次機會 再一次證實到TL嘅GSM/ Lead/ CM係好小圈子嘅
官商勾結?
一眾同GSM/Lead熟嘅FT/PT 無論平時幾咁西面 無show 無乜禮貌 只要埋到堆 就可以繼續喺TL生存
想講返大半年前嘅續約潮 TL有位叫Kitty嘅PT
Kitty並非Pat/ Kit嗰類根本令人討厭嘅人 佢只係好文靜 冇乜表情 冇乜笑容 (絕對非西面) 但同guest交流完全令人滿意嘅
最後佢冇被續約 原因係冇禮貌
今次又有一班少埋堆嘅CM不被續約
我想講 係!呢個世界係一定要同人交流 同人溝通 但佢地無做錯嘢 只係無同班小圈子圍威喂 咁樣就唔要佢地?
唔係話埋堆嗰班係擦鞋 只不過小圈子到出哂面咁 話就話lead同gsm投票表決各人去留 但實情其實唔係!
加上 最近離開TL嘅人都不約而同地透露 TL係好小圈子 TL lead唔係按工作表現去評核 去選擇續約與否 少數服從多數 我都救你地唔到
無可否認 高中層一定會揀啲聽聽話話嘅人喺身邊 但無可能個個都係咁
Kitty就係大部分不被續約嘅CM嘅縮影

開名

白衫藍褲係組長 好似係

ma薯仔想問下 cm們咩情況下會覺得個客係r野
利申前銀 現金 比人係fb不斷話我係銀卡就係會r野

態度決定一切

白衫藍褲係組長 好似係

藍衫杏褲係經理 好似係

白衫藍褲係組長 好似係

藍衫杏褲係經理 好似係

唔需要理人點諗
你唔係就得
R野啲銀卡通常都真係賴地硬
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
特別係啲已為人母嘅銀卡MA
好鍾意投訴 投訴到有著數攞
攞完再教其他人投訴
祝呢班人第時啲仔女掉佢地入老人院
一年探佢地一次 清明嗰陣

加上覺得自己俾人逼迫
點解金卡白金卡有呢啲但我地無
明明我都有俾錢 佢地俾得多錢大曬咩
等我投訴先
我係都唔俾錢upgrade
但我要有upgrade左嘅服務

歡迎補充

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

On9,同啲連登怨婦有乜分別

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

之前有覺得過佢個terms有問題 寫明ma會員專屬會員晚會 但無銀卡 上fb講過 算唔算r?

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

之前有覺得過佢個terms有問題 寫明ma會員專屬會員晚會 但無銀卡 上fb講過 算唔算r?

你要清楚返R野嘅意思
你打橫黎講想攞著數 先叫R
btw有個白金ma成日上fb針住銀同金黎鬧
好撚憎佢
sxx yx lee
之前就係比佢不停針住黎鬧

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

你要清楚返R野嘅意思

hkdl secret有啲人連有禮貌問cm拎貼紙都叫r 咁我年中r唔少
好撚憎佢
sxx yx lee

鬧乜

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

你要清楚返R野嘅意思

hkdl secret有啲人連有禮貌問cm拎貼紙都叫r 咁我年中r唔少

Secret講緊正常情況個客問到都俾兩三張
個客再問要多啲 CM唔俾就黑面 甚至要投訴
或者透過投訴黎換取更多嘅侍遇
呢啲就係叫R 咁簡單都唔明?

要知道貼紙原意唔係CM送俾guest嘅一種magical moment
好撚憎佢
sxx yx lee

鬧乜

因為我表明自己當時係銀卡 話番點解明明係ma晚會但係無銀卡份 佢就不斷係我個留言鬧我 話 啲閪銀卡又黎r野 白金卡比咁多錢都未撚話你啲銀卡左住個park 之類嘅野
嬲到而家 (我知自己好小氣
佢而家係hkdl secret都有mon post一見有cm話人r野就留言鬧銀同金ma

唔需要理人點諗
你唔係就得
唔係話攞貼紙咁簡單

係講緊有堆銀卡
攞完再教其他人投訴

加上覺得自己俾人逼迫
等我投訴先

歡迎補充

你要清楚返R野嘅意思

Secret講緊正常情況個客問到都俾兩三張
個客再問要多啲 CM唔俾就黑面 甚至要投訴
或者透過投訴黎換取更多嘅侍遇
呢啲就係叫R 咁簡單都唔明?

要知道貼紙原意唔係CM送俾guest嘅一種magical moment

要咁多張做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞