老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

我自己覺得costume靚自我感覺良好啲都返得開心啲 但starwars嗰套頹到一啲disney feel都冇
連普通出街衫都不如

我鍾意fland果啲

鐘意main street啲衫

大街都靚,smart casual咁

火車嗰套

好想去揸火車

要揸火車首先要做到a&gs之後入aland

火車條褲好厚 好L焗
撞正班爛腳又要追圈 真係慘過食兩嚿屎
明明行rotation 但有d老屎忽死都要霸住個車頭
有無604返工同事

係咪你班友仔post上去個HKDL_secret 呀
下面留cm個個睇樣好似係婷姐
比佢發現左
希望你地做ODV個班人小心d
睇page講有CM like左個page比人的左去照肺
利申:已離職 但成日入去個page食花生

係咪你班友仔post上去個HKDL_secret 呀
下面留cm個個睇樣好似係婷姐
比佢發現左
希望你地做ODV個班人小心d
睇page講有CM like左個page比人的左去照肺
利申:已離職 但成日入去個page食花生

Like個page都照肺咁戇鳩
返屋企扑野洗咪問過上頭先
想問下f&b同a&gs嘅spt報更係每星期報一次定一個月報一次?

想問下f&b同a&gs嘅spt報更係每星期報一次定一個月報一次?

前a&gs部門表示兩星期俾一次
想問下a&gs spt一星期大約會比幾多日更你?
我見佢請咁多人 會唔會淨係比你返兩三日
想問下a&gs spt一星期大約會比幾多日更你?
我見佢請咁多人 會唔會淨係比你返兩三日

yes
簽左summer performer月尾du
係咪到時先會講之後schedule定會有email果啲?

同事
想問下如果in post A in完話要等回覆冇即請
然後in post B即請簽左約
但如果過幾日post A話請
可唔可以放棄B簽返A?
In左5次冇回音
In左5次冇回音

真係寧願佢唔請就嗰刻直接講
最近in兩次都係話等電話
搞到等個陣都唔知報唔報其他好
In左5次冇回音

咩lob咁難in
宜家唔夠人應該正正常常都請架喎
In左5次冇回音

In得多就會知叫你等hr電話唔係即刻簽野就即係唔請
In左5次冇回音

我知呀自己之前報都係即簽
In左5次冇回音

有同事真係番左屋企等再call佢番黎簽約
不過大多數都即請
In左5次冇回音

我知呀自己之前報都係即簽

姐係明知唔請都叫你去in?
In左5次冇回音

有同事真係番左屋企等再call佢番黎簽約
不過大多數都即請

係囉又唔可以排除呢個可能性
不過等真係好痛苦
想問下a&gs ams即係咩?

Aland+mainstreet

應該冇伏呱?

應該冇伏呱?

即係jrc(揸船)+lion king+火車+aa(一入門口教你畫畫嗰度) 一開始應該係放你落其中一個度先
有錯請指正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞