老鼠樂園CM討論區2

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下a&gs ams即係咩?

Aland+mainstreet

應該冇伏呱?

你係入左ams?

應該冇伏呱?

即係jrc(揸船)+lion king+泰山木閥+火車+aa(一入門口教你畫畫嗰度) 一開始應該係放你落其中一個度先
有錯請指正
odv即係邊個部門
odv即係邊個部門

Outdoor vending 戶外小食亭

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

應該冇伏呱?

即係jrc(揸船)+lion king+泰山木閥+火車+aa(一入門口教你畫畫嗰度) 一開始應該係放你落其中一個度先
有錯請指正

火車

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft
一係lion king一係做船長架啦

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉
Lion king就輕鬆少少不過都係煩架啦
暑假想返Pt 有咩post好介紹

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好
In左5次冇回音

真係寧願佢唔請就嗰刻直接講
最近in兩次都係話等電話
搞到等個陣都唔知報唔報其他好

In得多就會知叫你等hr電話唔係即刻簽野就即係唔請

之前我係翻屋企等電話,之後再翻去簽,我諗係睇你in咩部門
唔想做餐廳之外仲有咩好做
岩岩上完個招聘網啲post都係清潔同餐廳多

餐廳室內涼冷氣會唔會算好做

我比較想做出面

唔會,之前有巴絲咪post返蘋果記者入黎做既情況
睇返其實同而家差唔多 routine咁多年都無乜點改到

我比較想做出面

你男定女,男就無所謂,女就難搞曬到黑晒

唔會,之前有巴絲咪post返蘋果記者入黎做既情況
睇返其實同而家差唔多 routine咁多年都無乜點改到

咁又係,好彩我只係入去玩
In左5次冇回音

真係寧願佢唔請就嗰刻直接講
最近in兩次都係話等電話
搞到等個陣都唔知報唔報其他好

In得多就會知叫你等hr電話唔係即刻簽野就即係唔請

之前我係翻屋企等電話,之後再翻去簽,我諗係睇你in咩部門

佢叫我等係因為我報ft但黎緊有五日去旅行 佢話要睇下no pay leave批唔批
唔知係真係幫我申請定呢刻已經因爲咁而唔請

我比較想做出面

你男定女,男就無所謂,女就難搞曬到黑晒

巴打
而家可以apply到啲咩

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC同木伐唔煩不過好撚攰 又好曬
LionKing輕輕鬆鬆有冷氣但好易奶嘢
火車相對上好做啲 但其實都多嘢煩 追圈呀之類
AA就輕鬆囉得Greeter要曬 又唔洗體力勞動

你pt定ft? 知train咩ride未?

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

未知呀 岩先係scheduler個邊打黎我順便問下

應該冇伏呱?

你係入左ams?

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

未知呀 岩先係scheduler個邊打黎我順便問下

btw 我係pt

係呀

Pt定ft

PT 做船長係點?

邊邊冇咁伏?

夏天預左揸船好熱又煩
不過充實啲囉

咁都好

JRC好似勁煩
要背哂三種語言
我寧願train d機動遊戲
頂點解係JRC
但du個個話jrc先好做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞