究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
其實佢不嬲都有公開同恆仔一齊 可能之前冇人留意 以前都有睇佢d化妝片都ok既 但覺得佢越黎越假好反感
其實圈中好多人都知 隻臭雞 係歡迎光臨嘅
同個個男仔都有一手 係佢初成為Youtuber嘅時候
佢同四眼仔唱歌都幾熟
有仔仲同paul痴身痴世 請人食波餅
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

我都想問
之前追高登post有人話paul哥係gay
我想知佢點樣因為林明禎而發脾氣

明禎人又靚過佢 身材又好過佢 佢梗係妒忌啦

我都想知佢點發脾氣

佢facebook ig果啲懶講笑話磨刀定乜叉
其實係堅發脾氣
佢之前已經一路唔中意林明禎
前排恆仔去台灣同明禎錄音就日日發晒癲
唔好問我點解知

屌,以前個EX好鐘意佢同個Ashley
又會特登去佢地啲週末衣櫥同event搵機會影相
跟住著衫又學佢地 又話佢地好紅阿點點點
仲同我嘈話香港黎講紅過ming仔好多
心諗更係啦香港咁高低劣人種 咪多人睇依啲臭雞
利申:EX都係拜金臭雞
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

屌你邊忽有波

屌係喎
好撚心啦,廿幾歲人
乜撚野導演夫人,好撚嘔心
心諗更係啦香港咁多低劣人種 咪多人睇依啲臭雞
我係佢個謝票個ig post扮傻仔comment
問佢 你係戲入面係production crew定有份做幕前
點解會去謝票既 跟住幾個鐘之後返去比佢Del撚左

講真 謝票,關柒你事咩

之前睇譚杏藍啲vlog ,覺得佢同恆仔好sweet
但唔知點解而家好反感,睇過救殭清道夫,真心套戲麻麻,有少少悶。根本就係靠hana一直宣傳先有600萬票房,好撚煩

我都覺得係因為hana套戲先好賣 睇個預告片都覺得套戲悶 估都估到個劇情

佢邊位?靠佢最多咪拉多少少妹觀眾
講到佢撐起成套戲咁
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

屌你邊忽有波

屌係喎

識過幾個鍾意ashley同hana嘅女仔都係啲格差唔多
其實佢不嬲都有公開同恆仔一齊 可能之前冇人留意 以前都有睇佢d化妝片都ok既 但覺得佢越黎越假好反感

以前佢同呀Paul 仲係情侶檔
高登beggar 個post 有人爆佢係同恆仔一齊
一開始都冇乜人信 根本冇人知
係佢ig youtube問佢佢都唔回應
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

我都想問
之前追高登post有人話paul哥係gay

一直都覺得paul係gay
我想要番舊時既tonick多啲
啲pop punk味呢
得番pop無左punk

識過幾個鍾意ashley同hana嘅女仔都係啲格差唔多

好彩身邊啲人冇痴線到迷戀佢地
以前我瘋狂share beggar 個YouTube channel 比啲friend 揭穿佢地真面目
終於追哂成個post 都無人知道或者爆啲堅料出黎

隻臭雞其實同好人有過野 等多啲人先再講

快喇
只係知套戲 好撚煩 係咁謝票
但唔知點解而家好反感,睇過救殭清道夫,真心套戲麻麻,有少少悶。根本就係靠hana一直宣傳先有600萬票房,好撚煩

收皮啦關佢撚事咩 就算係入場都係因為明禎
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假
屌心諗做乜9呀

呢條片真心好笑
開頭睇以為佢專登扮喊
點知係真喊

屌跑馬拉松係咁錄片好on9

係撚咁謝不是 煩撚到嘔三四個fd去屯門睇都黎謝票
好似乞食咁你老未

係撚咁謝票 煩撚到嘔三四個fd去屯門睇都黎謝票
好似乞食咁你老未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞