究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
以前覺得佢幾大喇喇 幾做自己所以鍾意佢
到後來發姣係咁係人食野時候講動物好慘就開始覺on9 佢仲要咩都拍片ig story
睇埋呢個post
Follow 不了

最濕鳩就係佢呢種人 食嗰一年半載就當自己專家,以為食素有個光環,搞到身邊食肉嘅人更加抗拒食素

食素唔係高尚d,只係知道多d食物背後嘅真相

自己都有朋友食素,但人地唔會將個焦點放喺「自己幾有愛心」,而家同人介紹「素都可以好好食」,好soft咁引導朋友試下素食,就算人地食肉佢都會尊重

嚴重警告楊大偉green monday咪撚再搵呢d臭雞做素食大使 之前搵個食肉嘅大埔lulu 做素食大使,人唔笑狗都吠

佢本身塊臉真係同胡鴻鈞差唔多咁方
其實係削骨還父定係打針就有呢個效果
加油呀 等緊痴線西返
【亞視暗星懶人包】

1. 良心藝人熱衷政治(半桶水)
——戰績:家住旺角,票投新界東補選
[img][url]https://na.cx/i/EuRZYi8.jpg[[/url] /img]

2. 客串閒角但落力謝票,憑一己名氣將票房推至600萬
——戰績:長期以導演夫人自居(插旗)
[img][url]https://na.cx/i/1dA72D1.jpg[[/url] /img]

3. 愛心女神,長戴 Vegan 光環
——戰績:重新定義Vegan lifestyle 一邊食素,一邊用動物皮革製品,用動物測試的化妝品,收化妝品廣告錢
[img][url]https://na.cx/i/3q28bR1.jpg[[/url] /img]

4. 熱愛運動,渣馬女神
——戰績:唔過地毯,但自拍喊片證明有跑過,演技專業!
[img][url]https://na.cx/i/pe3PvhU.jpg[[/url] /img]

5. Youtube beauty界一姐
——戰績:畫眉教學治療人心,PR無搵錯人sell眉筆
[img][url]https://na.cx/i/635L510.png[[/url] /img]

6. 不遺餘力為屋企人賺錢錢
——戰績:網傳幫fans團購焗髮油食水深 (真偽無人知)
[img][url]https://na.cx/i/1rW8tDj.png[[/url] /img]

7. 鬼影變幻球
——戰績:有廣告錢就戴bra,無廣告錢就唔戴bra
[img][url]https://na.cx/i/8cqKE79.jpg[[/url] /img]

8. 亞視老江湖評價後輩
——戰績:取笑連詩雅未夠班做代言人
[img][url]https://na.cx/i/7iD2cwf.jpg[[/url] /img]

9. 環保先驅 Youtube界第一人
——戰績:疑似將贊助商衣物變賣,無本生利,FANS又開心。一舉兩得,主客共歡
[img][url]https://na.cx/i/zit9oEs.jpg[[/url] /img]

推推

第9可以加埋呢張 thanks巴打
其實真心唔明 佢場場謝票都去 唔知仲以為佢先係主角

講真,做得主角就唔會咁撚得閒場場謝 幾時識收皮?

佢係用導演夫人身份出席嘛

導演夫人呢樣都未算on9
佢送個sex toy 比恆仔就自稱「100分女友」
自己讚自己真係好撚好笑

個樣膠到仆街
隻漂白雞幾時收皮

最仆街係呢間19公司
一尾簽埋呢啲所謂既kol洗底
所以片都係廣告,一啲負皮都無
包裝到咁好難會有人理佢地

仲要佢全部kol都好撚低質
個個講野無內容又鐘意抽水

依家因爲暗星自稱導演夫人先有noise
其他19 kol更難引起回響

根本司徒夾帶呢間公司為咗壟斷就乜都濫
揀人又唔識揀,train人又唔識train
完全係劣質kol集中地

Hana Tam
Alicehaha
Cynbunny
Chinchinc
我的港女老婆
微辣
恆仔
Paul哥

我的港女老婆個caca又係一個on9傑作

人地有人埋單唔緊要啦

LM睇離婚 呢條40女人真係發少陣明星夢 又唔識欣賞佢老公啲work

我的港女老婆個caca又係一個on9傑作

人地有人埋單唔緊要啦

啱嘅
睇黎恆仔都要幫暗星埋單

一齊集氣唔好比暗星得逞

恆仔你望清楚呢條屎忽都可以亂咁俾人摸嘅臭閪喇
屌下就好喇,結婚記住揀第二個呀

咁呢張呢

你呢啲小兒科啦

btw,睇返小花跑完喊段片,連眼淚都無滴嘅喂!要走去啲演藝學院度讀返一兩年喎!

佢用ipad壓人俾人摸就得 恆仔同林明禎就昅都唔俾昅 惡撚過狗
哇屌,個條乜撚司徒夾帶,個名已經唔知做乜鳩,見咁多like睇下咩本事喇,睇左3條片都笑唔出....仲要黑起塊面,扮冷面笑匠,又唔撚好笑 但竟然有人buy
佢旗下既人,除在我的港女老婆,其他無睇,以咳神既畫技,根本唔駛加入個條撚樣禿頭佬到,有睇過佢fb,好似同佢幾熟,我諗都係為兄弟先被迫加入,希望咳神早日同呢條友撇清關係,真係好垃圾,侮辱緊香港既創意,阻住班真正有heart有本事既人才

Cuson有入去咩 唔係得佢老婆咋咩? 屌佢老婆都好垃圾 賣個脫毛廣告講大話俾人爆左就亂咁9up
哇屌,個條乜撚司徒夾帶,個名已經唔知做乜鳩,見咁多like睇下咩本事喇,睇左3條片都笑唔出....仲要黑起塊面,扮冷面笑匠,又唔撚好笑 但竟然有人buy
佢旗下既人,除在我的港女老婆,其他無睇,以咳神既畫技,根本唔駛加入個條撚樣禿頭佬到,有睇過佢fb,好似同佢幾熟,我諗都係為兄弟先被迫加入,希望咳神早日同呢條友撇清關係,真係好垃圾,侮辱緊香港既創意,阻住班真正有heart有本事既人才

Cuson有入去咩 唔係得佢老婆咋咩? 屌佢老婆都好垃圾 賣個脫毛廣告講大話俾人爆左就亂咁9up

我唔准你咁講,我叫我老公畫衰你
佢淨係識講依句 無左佢老公佢衰撚過垃圾
咁新東補選單嘢佢最後點解釋?

人地最叻咪del post
冇追PO想問下有冇人知佢隻貓係咪真領養
成日話佢隻貓係來自繁殖場
隻貓咁靚生得一次 會唔會放出黎比佢養
仲要之後發現大肚幫佢揾埋老豆
咁好既繁殖場係邊到揾

講得好含糊, 話係有人去佢FB 留言問佢係咪想養貓,
總之隻貓係二手接返黎

如果連咁樣都要講大話,
佢個人真係機心重到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=wgy1mmfIKhY

真心覺得佢隻貓唔係領返黎/佢朋友根本做仆街繁殖場
唔係冇可能連bb老豆都知係咩貓

佢連冇份投票既補選都講到有咁
偷領養光環真係不意外

佢呢隻貓係咩品種?算唔算英國短毛?

人地最叻咪del post

好似話唔記得咗自己邊區喎

應該有喇
你睇下佢個page工作查詢啲details同夾帶一樣

應該有喇

娶得咁既老婆,老公都唔慌好得去邊
成日夾埋港女賣廣告,好撚嘔心

應該有喇

我好鐘意睇佢畫畫 比較鐘意佢早期畫bikini女仔果啲插畫

應該有喇

因為佢老婆所以unfollow
其實真心唔明 佢場場謝票都去 唔知仲以為佢先係主角

講真,做得主角就唔會咁撚得閒場場謝 幾時識收皮?

佢係用導演夫人身份出席嘛

導演夫人呢樣都未算on9
佢送個sex toy 比恆仔就自稱「100分女友」
自己讚自己真係好撚好笑

個樣膠到仆街

angelababy

應該有喇

好耐之前都有追過,之後好似覺得佢老婆太煩膠就unfollow咗
而家佢under夾帶更加 不了

講畫畫,香港都仲有唔少高質嘅畫畫page
當然畫風呢啲就各花入各眼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞