究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

其實有冇人真係見到佢跑完全馬?
用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔

好似無跑完🤔
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎
個恆仔咪又是見高拜見低踩嘅垃圾,兩個一齊咪岩囉
亞視暗星痰恆男
今日痰小姐去泰國
有無人覺得佢好似杜如風

有無人睇過條片
有仔仲同paul痴身痴世 請人食波餅
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

屌你邊忽有波

之前佢話自己真空先望落咁細,佢有C架
唉 好心你地積吓口德啦
又要我扣你地分
有無人覺得佢好似杜如風

杜如風都無佢把聲咁煩...
我仲記得之前fb有條片講胸圍
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10154545562577448
佢係咁話自己無戴胸圍都好堅挺
係咪炫耀緊
有無人覺得佢好似杜如風

https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10154545562577448
係咪炫耀緊

我就係講呢樣
有無人覺得佢好似杜如風

係咪炫耀緊

我就係講呢樣

但係佢出呢條片之前係有代言啲細牌胸圍
初初佢拍化妝片都有追
覺得佢好似幾靚
屌紅少少就係咁唱歌 勁撚難聽
作撚狀到
Unfollow 左好耐
屌 終於有人講呢隻臭雞 我知恆仔mon實呢個post架 都唔知點解你會揀呢條臭到不能再臭既臭雞
喊得好撚假

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎

佢渣馬都無跑完 過咗大會時間
之後LA個場馬拉松跑得完先有牌拎

Btw佢真喊嗰樣真係好柒
喊得好撚假

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎

LA果個佢本身無得拎⋯⋯
嬲咩林明禎呀 人地擺明靚過你 身材又好過你 昅佢都正常呀 唔通昅你呢隻臭雞咩 亞視暗星
有冇人有聽佢之前係恆仔生日送比恆仔首歌
嘈撚到死 好撚憎呢條臭西

應該唔會有人特登走去聽
嬲咩林明禎呀 人地擺明靚過你 身材又好過你 昅佢都正常呀 唔通昅你呢隻臭雞咩 亞視暗星

所以小花妒忌係正常
好葡萄恆仔
喊得好撚假

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎

LA果個佢本身無得拎⋯⋯

咁唔知喎 我無留意得咁仔細
我淨係見到佢不斷為自己跑完42k係到打飛機
好假好嘔心

好難聽 佢本身唱歌就唔好聽
呢個姣婆煩到
成日以為自己好撚威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞