究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
講咩都錯
講咩都錯

我索性比把刀你殺死我
有一次暗花病左 佢拍ig story
恆仔叫佢快啲訓
佢就勁撚做作
把聲又嗲
係咁姣恆仔
恆仔都頂佢唔撚順咁
叫佢快啲訓唔好影
暗花真係好撚黑人憎
有一次暗花病左 佢拍ig story
恆仔叫佢快啲訓
佢就勁撚做作
把聲又嗲
係咁姣恆仔
恆仔都頂佢唔撚順咁
叫佢快啲訓唔好影
暗花真係好撚黑人憎

暗星 自膠
Biiru~~~ Soju~~~
(係咪好嘈呢

屌 有聲
一相識她鬼恁正 化咗妝她最省鏡
番到屋企大家咀兩嘢 烈酒飲兩嘢

MSN 張相鬼咁正 一出街唔同咗樣都算靚
番到屋企大家咀兩嘢 烈酒飲兩嘢
舐嘢

攞你命佢最愛每晚追call
一有病佢煩過我亞媽囉嗦
一出街佢亂咁買嘢永冇甩拖
同friend出街個化妝不會迆
同我出街個樣邐恁迆
我終於知拍拖學名叫舐嘢

我老友仲話我真識貨
咁快貨不對版有冇搞錯

攞你命佢最愛每晚追call
一有病佢煩過我亞媽囉嗦
一出街佢亂咁買嘢永無甩拖
同friend出街個化妝不會迆
同我出街個樣邐恁迆
一開口佢同我晚晚嗌次分手
同friend飲酒佢叫我早尐番去早尐抖
分咗手到最後我又要扮死狗
成班friend笑我做乜鬼恁䠋
同你分開咗我自己邐恁迆
我終於知拍拖學名叫舐嘢
舐嘢舐嘢舐嘢
Biiru~~~ Soju~~~
(係咪好嘈呢

屌 有聲

大家好我係小花
佢短髮髮尾粉紅色最果期覺得佢幾可愛幾正
ToNick同暗星都唔方好得好邊
隊Band個定位唔知係乜鳩
暗星就真係柒撚到戇系鳩鳩咁

系你老母

戇鳩仔鳩上腦?
首歌同戲比佢loop到覺得煩
tonick唔係得依首好聽嫁囉吊

吊你老母
亞視暗星譚杏藍
依條臭西真係好煩 做所有野都有目的 攞光環
養貓攞光環 唔知以為全世界得佢一個錫貓
食素又要攞光環 無時無刻都提住自己係vegan
食唔食肉係自己個人選擇 人地結婚食乳豬就係隔離係咁話隻豬好慘叫人食素 掃鳩興 我係佢啲fd一早搵紅毛泥封撚住佢個口
講到幾咁愛動物又唔望下自己啲袋 收埋收埋個啲化妝品
未見過女人咁唔知醜
支持恆仔中出即飛
食唔食肉係自己個人選擇 人地結婚食乳豬就係隔離係咁話隻豬好慘叫人食素 掃鳩興 我係佢啲fd一早搵紅毛泥封撚住佢個口
未見過女人咁唔知醜

咁戇鳩
好耐之前睇佢啲片真係好頂唔順佢個句
「大家好我係小花」
搵人爆晒佢d黑歷史出嚟先啦 唔係點推撚到佢仆街
憎佢好耐
去做gym都要化妝戴大眼仔,扮咩健康形象呀
學人開健身中心
成日都賣廣告,化妝片又化得樣衰
彈結他又廢,唱歌又難聽但又學人cover
唔識英文唔緊要,屌去過美國又扮到自己好勁好威咁
根本就想上位

佢拍化妝片都係搏上位之嘛
佢最終都係想做歌手做明星
你以為佢真係咁鍾意教化妝咩

可惜戲又屎 歌又難聽 人又假 不了

佢既乞人憎程度僅次大佬B

有咩方法可以令佢變到好似大佬b而家咁

要睇下佢有咩痛腳畀人捉到
其實大佬B而家都未完全收晒皮
佢等緊件事再淡d再密謀復出
佢真係好撚假 fb page扮晒誠懇改過咁
但個人fb講既野完全唔係個回事

佢而家家唔知點解仲有啲死忠fans會like佢
未見過女人咁唔知醜

人地結婚都講呢啲

但自己就解名牌皮袋同animal testing 化妝品呢樣真係有得發大
屌,以前個EX好鐘意佢同個Ashley
又會特登去佢地啲週末衣櫥同event搵機會影相
跟住著衫又學佢地 又話佢地好紅阿點點點
仲同我嘈話香港黎講紅過ming仔好多
心諗更係啦香港咁高低劣人種 咪多人睇依啲臭雞
利申:EX都係拜金臭雞

識過幾個鍾意ashley同hana嘅女仔都係啲格差唔多

我都識一個女仔好鍾意呢啲youtuber,佢又係好撚自私好on9嘅人

你係咩人咪鐘意睇咩

呢樣真 your taste your fate

而家一聽到有啲人係佢哋fans
都會對佢哋嘅人格大打折扣
因為真係識新親係鍾意佢哋呢啲youtuber嘅女都係性格帶點賤嘅臭雞嚟
憎佢好耐
去做gym都要化妝戴大眼仔,扮咩健康形象呀
學人開健身中心
成日都賣廣告,化妝片又化得樣衰
彈結他又廢,唱歌又難聽但又學人cover
唔識英文唔緊要,屌去過美國又扮到自己好勁好威咁
根本就想上位

佢拍化妝片都係搏上位之嘛
佢最終都係想做歌手做明星
你以為佢真係咁鍾意教化妝咩

可惜戲又屎 歌又難聽 人又假 不了

佢既乞人憎程度僅次大佬B

有咩方法可以令佢變到好似大佬b而家咁

要睇下佢有咩痛腳畀人捉到
其實大佬B而家都未完全收晒皮
佢等緊件事再淡d再密謀復出
佢真係好撚假 fb page扮晒誠懇改過咁
但個人fb講既野完全唔係個回事

佢而家唔知點解仲有啲死忠fans會like佢
推爆隻臭雞!
ToNick同暗星都唔方好得好邊
隊Band個定位唔知係乜鳩
暗星就真係柒撚到戇系鳩鳩咁

唔撚識音樂唔好亂講

以前就係Punk 而家呢? 你話好Pop又唔係
Punk又唔係
一係好似DJ隊垃圾咁出賣自己 一係好似KOLOR、觸執毛或者Rubbberband咁貫徹始終

其實隻歌都有Punk嘅元素落去,一隊Band貫徹始終於一個風格唔係問題,但我覺得試多啲唔同嘅野都無妨。
同埋玩pop野係味一定有罪?
利申:支持多啲風格嘅Band上水
自從公開同恆仔一齊之後
瘋狂話自己係導演夫人
又場場謝票都去

恆仔用林明禎做女主角
又發晒脾氣

下下都要證明自己係夫人
到底你幾時俾人飛?

佢最近啲相個鼻唔同咗
係咪整咗?
推到Hana仆街死

應該整左 睇佢story個鼻一條野 好假

似真係整左
如果唔係佢啲貓我都唔會再睇佢啲片
未見過女人咁唔知醜

人地結婚都講呢啲

但自己就解名牌皮袋同animal testing 化妝品呢樣真係有得發大

見過佢幾次係人地食肉個陣講依啲野

琴日先post完成set chanel出黎 成8000幾蚊喎 咁博愛咪無得收
Animal testing依樣野係香港比較少人關心 彈出彈入都無人屌
一邊愛貓愛狗 一邊用animal testing brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞